Statistiche

Stagione 2013/2014

Statistik:
[table id=2 /]

Poäng och snitt:
[table id=22 /]

Förklaring:
# – Spelarens nummer
Pos – Spelarens position, där MV – Målvakt, MB – Mittback, HB – Högerback, VB – Vänsterback, CM – Central Mittfältare, HM – Högermittfältare, VM – Vänstermittfältare, SA – Släpande Anfallare, CA – Central Anfallare.
SM – Spelade matcher
Minuter – Spelade minuter
Mål – Antal mål av spelaren
Assist – Antal assists av spelaren
Självmål – Antal självmål/insläppta mål av spelaren
Nollor – Antal nollor som målvakten har lyckats hålla
Gult kort – Antal gula kort som spelaren dragit på sig
Två gula kort – Antal gånger som spelaren dragit på sig två gula kort och därigenom utvisning
Rött kort – Antal röda kort som spelaren dragit på sig
Inbytt – Antal gånger som spelaren blivit inbytt
Utbytt – Antal gånger som spelaren blivit utbytt

Fotnot 1: Antal spelade minuter räknas endast på ordinarie tid. En hel match ger alltså 90 minuters speltid till en spelare. En spelare som blir inbytt under tilläggstiden får 1 minuts speltid för att markera att han medverkat.

Fotnot 2: Assists i tabellen ovan inkluderar endast direkt målgivande passningar. Att ordna en frispark eller straff räknas inte som assist. Pass från fast situation som frispark och hörna räknas också som assist.

Fotnot 3: man kan ordna tabellen utifrån de parametrar man vill och med fallande eller stigande storleksordning. Tabellen är dessutom smart så att om man väljer att ordna efter en parameter och sedan efter en annan och slutligen en tredje så kommer tabellen att först utgå från den senaste parametern och sedan utifrån de andra två i omvänd turordning. Exempel är alltså att om man först ordnar efter antal minuter, sedan efter assists och slutligen efter mål så får man en tabell som visar vem som har gjort flest mål först och efter det är det sorterat efter de som gjort flest assists och tredje ordningen är antal spelade minuter. Testa gärna själv, tabellen kan avslöja en hel del intressant!