En närmare titt på Arturo Vidal!

En riktig charmgosse, äger en häst som heter ”King Artur”. Pizza Margherita en storfavorit liksom sångerskan Celia Cruz. Mamman: ”Kämpa för det du vill nå.” Bowling hans stora passion.

Vidal11

-Bryr sig om sin look
Hår och skägg, två gånger i veckan befinner sig Vidal hos barberaren. På Vinovo är han en av de som bryr sig om sin look mest av alla. Ett V där bak och ett V där framme. En riktig ”snygging” och de kvinnliga Juvefansen är svaga för hans ständiga leende och charm.

37032_321286238000855_1357752328_n

-Älskar Bowling och hästar
Älskar att tillbringa sin lediga tid med familjen i sin villa med pool som är belägen på kullarna utanför Turin. Passionerad bowlingspelare och älskar hästar. I Chile äger han en vacker häst som heter ”King Arthur”… vad annars?

vidals-häst

-En riktig finsmakare i köket
Äkta gourmet, som på plan så att säga. Råmat och färsk fisk, främst skaldjur. En god filé finns också ofta med på menyn. En sak som han älskar är Pizza Margherita med Coca Cola Zero.
Arturo-Vidal-481x623

-Indianstyle rum
Vidal delar ju rum med Caceres där det Spanska språket dominerar, latinsk musik, och några vinnande rundor med Playstation. Men inte bara fotboll, kanske mer ”warriors”.

-Tattoos överallt.
På högerarmen har han tatuerat namnet på sin son Alonso, på den vänstra, namnet på sin systerson, Arturino. En text under ena örat och en kunglig krona som kröner hela ryggen.  Han har nyligen även tatuerat in Scudetto nr 30 och 31 på sin arm… say no more!

Vidal9

-Har en Supermamma.
Bruce Lee eller Schwarzenegger? Nej, ingen av dem. Il Guerriero som verkligen inspirerar Vidal är hans egen mamma Jaqueline: ”Du måste vara igång konstant och alltid kämpa för det du vill”, har hon sagt till honom ända sedan han var en liten pojke.
Arturo Vidal ung
-Kärt barn har många namn
Han kallas också för Celia Punk (från hans favoritsångerska, Celia Cruz) och Guerriero och anledningen förklarar han själv: ”för mitt sätt att spela och hur jag läser matcherna.”

– Hyllningar till Paul Pogba
”Paul är en riktigt stor spelare och dessutom en mycket duktig pojke, alltid så glad, han sprider sitt goda humör i omklädningsrummet. För den åldern han har så är han redan en jättestor talang, redan så komplett: stark, snabb och vet vad man gör med en boll. Dessutom är han duktig på att både försvara och anfalla. Han har en fruktansvärd styrka i sina skott utanför målområdet. Ja, Pogba kan utan tvekan bli nummer ett i världen.”
pogba e vidal
– Paolo Montero om Vidal
”Vidal är ju en varmblodad Sydamerikan som mig. Han har iskalla fötter, precis det som en riktig stjärnspelare besitter medan hans hjärta är mycket varmt.”

Artur Vidal
– Några siffror.
Har kvar 3 säsonger med Juventus innan kontraktet går ut. Tjänar 2,7 M € per år. Köptes till Juve för 11,5 M € men är nu värd över 40 M €. Denna säsong har han gjort 6 mål men under året hela 15, skyttekung i Juve med det resultatet.

vidal2
– En haltande hjälte
Oförglömlig var hans insats i matchen borta mot Chelsea. ”Jublade trots min smärtande häl? Det gjorde mig mer lycklig över att Conte fortsatte att tro på mig trots smällen och smärtan jag utsattes för. I den matchen såg man det äkta Juve, det Juve som spelar med hjärtat, en sak som alltid bör finnas där. Vår hemlighet? Vi förbättrar oss ständigt under träningarna och matcherna.”

Fino alla fine, FORZA JUVENTUS!
/Lorenzo