Kom ihåg Llorente… Den som går i sakta mak, går frisk och kommer långt

Fernando Llorente, ha ingen brådska.

Problemen med integrationen av Fernando Llorente fortsätter. För spanjoren har det bara blivit ca 3 minuters speltid i lördagens match mot Sampdoria. Vi vet ju redan att han fortfarande behöver hitta sin rätta form efter en inte alltför briljerant försäsong. Det tar tid för att kunna sätta in honom, som Conte sade häromdagen:
”Llorente kommer från ett mästerskap, den från förra året, där han inte spelade något alls. Man måste utrusta sig med tålamod, vi vet att vi har att göra med en stor spelare och att vi gjort ett stort värv, dessutom gratis. Jag är säker på att de två (Tevez och Llorente), tillsammans med Ogbonna, kommer att ge oss en hjälpande hand.”

I vilket fall som helst, Fernando Llorente kan ta det lugnt, och han behöver inte ha någon brådska. Han har all tid på sig att återfinna sin form för att vara klar när det behövs, speciellt när vi börjar med det dubbla åtagandet, Champions och Campionato, där alla kommer att få sin plats och ge sina bidrag. Tiden står på hans sida och säkert som amen i kyrkan, kommer vi snart få se honom spela…

”Chi va piano va sano e va lontano” är ett välanvänt och passande Italienskt ordspråk som på svenska blir; ”Den som går i sakta mak, går frisk och kommer långt”.

Fino Alla Fine!
/Lorenzo