Gästkrönika – Den Gamla Damen, Andiamo!

Det finns en dam, en gammal dam. Hon är antingen ÄLSKAD eller HATAD.

De som hatar henne, det är de som fruktar henne, de som vet vad hon är kapabel till, de som vet att hon aldrig ger sig, de som vet att hon inte har respekt för någon, de som har fått sig en omgång av henne och vet hur fruktansvärt det är.

Damen har varit sjuk i ett par år och hon har börjat återhämta sig sakta men säkert och folk runt omkring i världen har börjat bli paranoida, rädda och hopplösa, för att de vet vilken makt damen har och vilken härskarinna hon egentligen är.

De som älskar damen vet hur underbar hon är, vilket hjärta hon har för sina anhängare, hur hon gör allt för att alltid göra oss lyckliga. Hennes sätt att regera och att härska, hennes vinnarmentalitet, hennes envishet att aldrig ge upp och kämpa in i det sista är något alla i världen fruktar.

Vi älskar damen för allt hon har gjort för oss, vi älskar damen för att hon aldrig har svikit oss, fastän att hon har varit så sjuk så har hon ändå aldrig gett upp, hon har kämpat sig tillbaka och sättet på vilket hon har gjort det på är helt unikt.

Dessa två år har varit underbara med vår dam. Hon har tagit över sitt land igen och är i år ute i Europa – hungrigare än någonsin. Hon ska göra allt i sin makt för att fortsätta resan mot det mest åtråvärda. Det är en tuff kamp som alla redan vet, de flesta har förut räknat bort henne. Men det är det värsta de kan göra för att hon är fortfarande den gamla damen.

VI ÄR JUVENTUS!
/Alban Burrniku