Chiellini: ”Snart kommer min tröja att bli upphängd på J-Museum tillsammans med andra legendarer i klubben. Tack ska ni ha, allihop!”

Giorgio Chiellini hälsar genom sin officiella hemsida och tackar alla för den härliga kvällen i söndags där över 300 personer var närvarande:

”Ciao a tutti, i söndags var det säkert en härlig kväll för alla juventini, men för mig var det en riktigt speciell kväll!
Jag minns än matchen mot Messina, det återstod bara några minuter av matchen när jag fick komma in för Nedved. Det var min debut i Juventus.
Sedan dess har det passerat 300 matcher, segrar, förluster, triumfer och besvikelser, alltid med denna tröja som jag numera känner som min andra hud.
Snart kommer man att hänga upp min tröja på Juventus Museum tillsammans med legendernas tröjor i klubben, för mig är det en jättestor känsla och något som gör mig mycket nöjd.
Jag vill tillägna detta stora mål med min familj och min fästmö som alltid stått mig nära i alla underbara ögonblick, men framförallt under de hemska, till alla mina lagkamrater, tränare, direktörer och presidenter som tillsammans följts åt under alla dessa år och som hjälpt mig att växa både som man och som fotbollspelare. Alla de personer som jobbar tillsammans med oss och de som alltid fått mig att känna mig som en del i denna stora unika familj vill jag också nämna och till slut vill jag även tillägna detta till alla de personer som vill mig väl och som hejat på mig, ibland utan att känna mig, men som alltid fått mig att känna deras kärlek.
Grazie,
Giorgio”

Fino Alla Fine!
/Lorenzo