Totti häller bensin på lågan inför stormatchen på Juventus Stadium!

Inför toppmötet mellan Juventus och Roma på Juventus Stadium så häller Totti bensin på lågan när han pratar om “domarhjälp till Juve”.

I Messaggero så talade Francesco Totti ut om det kommande mötet mellan Juventus-Roma:
“Det är ett andra derby för oss. Contes Juve? De har en stark grupp, solida, tunga och med en stor vilja att alltid vinna. Dessutom spelar de tillsammans sedan tre år tillbaka.
I Roma saknas elakheten? Jo, lite grann, om man tar var och en av spelarna och jämför så är vi starkare, medan de är starkare som en grupp. Skillnaden mellan oss och Juve är att de känner varandra sedan en tid och sen har de tagit många segrar och det hjälper dig att växa. Vem som än kommer till Juve vet att man måste vinna.
Sedan vet man det att där, på ett sätt eller annat sätt, så gör man det. En gång sade jag att mot Juve så spelar man 11 mot 14 och jag blev nästan varnad för detta uttal. Om något har förändrats?
Någon hjälp har de alltid haft, det är ganska så uppenbart, det är lite att göra åt. Hoppas det är ofrivilligt, men efter en, två… tio gånger så måste man börja tänka om.”

Något annat skall man antagligen inte förvänta sig av Totti. Rivaliteten finns där och den är som starkast nu. Juventus väljer dock som alltid annars att sköta snacket på plan. Totti kom ju undan ett solklart rött kort senast mot Juve innan han själv avgjorde knappt 30 minuter efter stämplingen med dobbarna på Pirlos knä. Roma vann… men det påverkade inte så att Roma gick och vann ligan. En domare avgör aldrig ett mästerskap. Eller?
Vi kan ju alltid fråga Muntari?

Fino Alla Fine!
/Lorenzo