Tevez: ”När jag har på mig Juventus tröja så känner jag mig mycket lycklig!”

Carlitos Tevez talar ut till Tuttosport och säger bland annat att: ”När jag har på mig Juventus tröja så känner jag mig mycket lycklig!”

Turinbaserade sporttidningen Tuttosport som står mycket nära Juventus fick en exklusiv intervju med Juves kanske absolut bästa spelare just nu Carlitos Tevez. Perioden som kommer härnäst blir mycket tuff och bland annat kommer Juve ställas två gånger om mot Fiorentina på Juventus Stadium (först i ligan och sedan i Europa League). Tevez som idag nominerades till Mr Energy under februari inledde med följande ord:
“Jag tänker alltid att mitt nästa mål kommer att vara det vackraste av dem alla, oavsett om det kommer mot Fiorentina eller efter det. Jag tror det kommer att bli en mycket härlig match också för att det är det enda laget som slagit oss i den första delen av säsongen i ligan. När jag har bollen mellan fötterna så vet jag redan att den ska gå mot målet, jag känner inte till bollens hastighet, men vet att den anländer dit den ska.”

Det är alltså som alltid annars klart och tydligt att det som är i fokus är nästa match. Veckan som var bjöd på landslagsspel och då var Tevez inte med då han som vanligt inte blev kallad av Argentinas förbundskapten Sabella. Men det är som tidigare nämnt inget som stör Carlitos som redan har medgett att han inte förväntar sig vara med i VM. Han fokuserar istället på Juve och om den gamla damen och sin form säger han följande:
”Jag tycker att jag har jobbat på mycket för att anpassa mig, jag visste att jag skulle kunna göra bra ifrån mig överallt på plan. Jag mår bra rent fysiskt och jag väntade mig detta i år, ett år där alla gör bra ifrån sig. När jag kom till Juventus så sade jag till mig själv att om jag mår bra fysiskt så kan jag göra stora saker. Vi är ett starkt lag och är medvetna om det. När vi alla spelar tillsammans så är det svårt att slå Juventus. Jag märkte att Juventus är ett mycket stort lag då alla vill slå oss.”

Angående Europa League och Serie A sade den andra argentinaren med nummer 10 på ryggen i Juventus historia följande:
”Jag tror att vi alla drömmer om Cupen. Inte bara fansen utan även spelarna. Men vi måste göra oss av med pressen som vi känner på oss på att vinna Champions, annars blir det omöjligt att vinna den. Det italienska mästerskapet är det svåraste av dem alla. Jag har spelat i många olika länder, men den svåraste förblir den italienska. Spelet är mycket taktiskt, tränarna kontrollerar matcherna även på ett taktiskt sätt, därför är den italienska fotbollen mycket svår att spela.”

Som vanligt kom nummer 10 upp som samtalsämne och med följande ord avslutade Tevez intervjun:
”Nummer 10 är en mycket viktig tröja för fansen och lite även för mig. När jag har på mig Juventus tröja så känner jag mig mycket lycklig.”

Tack Carlitos för fantastiska svar, nu ser vi till att ta alla poäng vi kan ta samtidigt som vi slår ut Viola från Europa!

Fino Alla Fine!
/Lorenzo, Riham