Next up… Juventus vs LA Galaxy!

Efter den snöpliga men lärorika förlusten mot Everton så var det förloraren i mötet mellan Real Madrid och Los Angeles Galaxy som skulle få möta Juventus. Tidigt idag (svensk tid) så vann Real mot LA Galaxy ganska komfortabelt med 3-1 och därmed står det klart att Juventus skall få möta det amerikanska laget i matchen som avgör vilket lag som spelar om femteplatsen. Förloraren kommer att få spela om sjundeplatsen.

Nedan följer hur turneringsträdet ser ut just nu (klicka för att få en större och mer tydlig bild):
International Champions Cup 2013 - Turneringsträdet just nu

Tiderna som står är de lokala tiderna. Juventus kommer att spela sin nästa match mot LA Galaxy den 4 augusti klockan 04.30 svensk tid (väldigt tidigt på morgonen alltså). Matchen kommer att spelas i Dodger Stadium i Los Angeles.

LA Galaxy har följande trupp i denna turnering:

Målvakter: Carlo Cudicini, Brian Rowe och Brian Perk.
Backar: Todd Dunivant, Omar Gonzalez, Sean Franklin, Bryan Gaul, A.J. DeLaGarza, Leonardo, Tommy Meyer, Kofi Opare och Greg Cochrane.
Mittfältare: Pablo Mastroeni, Marcelo Sarvas, Landon Donovan, Colin Clark, Hector Jimenez, Robbie Rogers, Juninho, Rafael Garcia, Michael Stephens, Kenney Walker och Oscar Sorto.
Anfallare: Robbie Keane, Charlie Rugg, Gyasi Zardes, Chandler Hoffman, Jack McBean och Jose Villarreal.

Välkända spelarna är alltså Cudicini, Juninho och Robbie Keane. Före detta storstjärnan David Beckham är tyvärr inte med i truppen då han lade skorna på hyllan efter senaste säsongens slut.

Juventus som har alla tillgängliga utom Pepe ställde senast upp med formationen 3-5-2 och följande startelva mot Everton:
Storari; Lichtsteiner, Ogbonna, Peluso; Isla, Vidal, Marrone, Asamoah, De Ceglie; Llorente, Tevez.

Conte kommer säkert att inte ställa upp med Peluso i en trebackslinje mer, annars är det inte så enkelt att gissa startuppställning, men man bör inte förvänta sig större förändringar då övriga spelare och framförallt de som precis kommit tillbaka efter landslagsuppdrag behöver få mer träning innan de kan spela. Det är dock viktigt att ställa upp med så många som möjligt för att ha förberedda ben inför SuperCoppa Italiana mot Lazio.

Om Juventus vinner så möter man vinnaren från mötet mellan Valencia och Inter i Sun Life Stadium, Miami, den 6 augusti klockan 21.00 lokal tid (dvs klockan 03.00 den 7 augusti svensk tid). Om Juventus inte vinner så är det istället förloraren mellan Valencia och Inter som man möter och då är det samma plats, men tiden blir den 6 augusti klockan 18.30 lokal tid (dvs klockan 00.30 den 7 augusti svensk tid).

Fino Alla Fine, FORZA JUVENTUS!!!
/Riham