Fem Juventusspelare uttagna till Gli Azzurri!

Cesare Prandelli fortsätter att satsa på ett ItalJuve och han har till de kommande VM-kvalsmatcherna tagit ut fem Juventusspelare.

Kapten Gianluigi Buffon, mittbackarna Barzagli, Bonucci och Chiellini samt mittfältsgeneralen Andrea Pirlo är de spelare som har blivit uttagna. Det innebär alltså att Barzagli har blivit uttagen trots att Juventus har bekräftat att han har smärtor i vänsterfotens sena. Samtidigt kommer Sebastian Giovinco att missa en andra uttagning i rad.

Matcherna som Gli Azzurri kommer att spela följer nedan:
Italien – Bulgarien, fredagen den 6 september, 20.45, Stadio Renzo Barbera, Palermo.
Italien – Tjeckien, tisdagen den 10 september, 20.45, Juventus Stadium, Turin.

Juventusspelarna kommer alltså att få representera sitt landslag på sin hemmaarena i en historisk match (Italienska landslagets första på Juventus Stadium) som spelas bara två dagar efter Juventus Stadiums tvåårsjubileum.

Redan fem dagar efter matchen mot Tjeckien kommer Juventus att besöka Inter på San Siro för att spela den tredje omgången av Serie A. Matchen spelas klockan 15.00 och bara två dagar efter det skall Juve inleda sitt Championsäventyr i Köpenhamn. Tidigare har Lega Calcio flyttat bak matcher som kommit så tätt in på Championsspelet och frågan är om det inte händer här. Matchen mot Inter bör flyttas till lördagen. Vi kommer att rapportera om det händer.

Fino Alla Fine, FORZA JUVENTUS!!!
/Riham