Öppet brev till Anderson Hernanes de Carvalho Viana Lima!

Öppet brev från Lorenzo, Juventus Sverige, till Anderson Hernanes de Carvalho Viana Lima, Interspelare:
”Kom igen Hernanes, innan du pratar, informera dig först. Det är väl okej att försöka ställa in sig för sina nya fans och sin nya klubb, helt okej att dra den där historien om att pengar inte är allt. Till och med att påstå att Inter aldrig har spelat i Serie B, för det är ju ett obestridligt faktum. Men att säga att det handlar om en klubb som aldrig varit inblandad i några skandaler och att du valde dem för att du vill leva i fred är nog ändå att ta i, och det ordentligt.
Palazzis slutrelation från 2011 med den bilagda preskriberingen finns fortfarande där som ett gift mellan interfansen och den övriga fotbollsvärlden (inte bara juvevärlden alltså). Skandaler i Inter har det funnits gott om… Recoba och falska pass är ett exempel, Telecomskandalen med spioneriet ett annat, sedan finns även fallet Vieri och bokföringsbrotten, bara för att nämna några fler.
Om du sen har valt just Inter för att leva i fred så blir det ditt problem, för jag tror att du i så fall har valt fel klubb för detta. För om det finns en plats där det aldrig kommer att råda fred så är det just hemma hos Inter. Pazza Inter, amala Inter, älska dem om du vill, fattas bara annat, men nästa gång du öppnar munnen… var god och informera dig bättre.”

Fino Alla Fine!
Länge leve ärligheten.
/Lorenzo