”Le Pagelle”, mina spelarbetyg, Torino – Juventus 0-1

Vidal på sparlåga, Giovinco slösade bort sin chans.

Buffon (utan betyg). ”To be or not to be…”. Vi hade gjort lika bra ifrån oss även utan målvakt. Inte ett enda skott på mål. Gigi fick dock tid över at fundera över sina misstag mot Verona. Absolut inget att göra.

Barzagli 6. Ärlig insats mot en osynlig motståndare. En träningsmatch inför Champions på onsdag.

Bonucci 6. Missade några långbollar, inte hans stil. Annars var han ordinär och lugn.

Chiellini 6. Inget att signalera, inget som gjorde anspråk på varför man kallar honom för gorillan. Men å andra sidan, det behövdes inte då Torino knappast besökte Chiellinis territorium.

Lichtsteiner 5,5. Han lyckades inte med något speciellt. Jobbade på utan att vara avgörande på något som helst sätt.

Vidal 5,5. Gick på sparlåga. Han förblev nästan osynlig under en stor del av matchen.

Pogba 7. Ett mål räknas, alltid. Men han är inte Pirlo och det syns. En spelare som Pirlo ersätter man inte med vem som helst, inte ens om man heter Paul Pogba. Men han var dock bäst på plan igår.

Marchisio 6. En typisk prestation av en som nyss varit skadad. Mazzoleni räddade honom från att bli utvisad efter att han för andra gången i matchen gjorde en onödig tackling. Men Claudio ger järnet..alltid.

Asamoah 5,5. Ungefär som Lichtsteiner, bara det att han i den andra halvleken hade mer att ge och det gjorde han. Att vara högerfotad och springa på vänstersidan av planen blir lite komplicerat.

Tevez 6,5. Inte briljant, speciellt under den första halvleken men är ändå ett steg högre än sina kamrater. För att stoppa honom så behövde man ta till hårda tag. ”Det hör till spelet, jag lyder bara order”, sade Immobile. Hoppas hoppas han kan spela på onsdag och känner man Carlitos så kommer han att ge vad som helst för att vara på plan.

Giovinco 5. Detta skulle ju vara hans ”derby”, men slösade nog bort sin chans..igen. Speciellt när man missar i stort sett ett givet mål. Faller ofta och ofta alltför lätt.

Conte 5,5. Förmodligen har Pogba rätt när han sade att det är nog dags att ändra på något då motståndarna bara tänker på att försvara sig. För annars blir varje match en plåga.

Vucinic, det lilla han spelade såg bra ut ändå.
Quagliarella, inget att skriva om. Kom in när domaren redan hade visselpipan i munnen.
Padoin, jobbade på bra.

Domaren Mazzoleni 5. Usel.

interisti
En ”typisk” kommentar från Sempreinter angående målet igår.

Fino Alla Fine!
/Lorenzo