”Le Pagelle”, mina spelarbetyg, Chievo – Juventus 1-2

Buffon osäker. Pogba bland de bästa. Marchiso på gång.

Buffon 5. En kväll att glömma och det fort som fan. Tur att han vilade en match innan, annars vet jag inte hur det kunde slutat. Hans fel vid Chievos mål. Men som sagt, ingen är perfekt..alltid.

Barzagli 6,5. Han missade att stoppa Thereau vid deras mål men sen gick det mycket bättre. Tur att du finns!

Ogbonna 6. Lite blygsam i början och trasslade det till sig vid ett par tillfällen.  Men efterhand så växte han med uppgiften. Mycket kvar innan han kan kalla sig för ”Juventino”. Men han är dock på rätt väg.

Chiellini 6. Som hans kolleger i försvaret så startade de ganska så dåligt, men kom igen i den andra halvleken.

Isla 5. Spelar mycket bra i sitt landslag, men i Juve har han det jobbigt. Inte konstigt att Conte valde att byta ut honom mot Lichtsteiner (6) som gav mer kämparanda på yttersidan.

Pogba 6,5. Drog ner stora ovationer med en fantastik dribbling. Det var hans kross som gav upphov till självmålet. På mittfältet var han bäst av alla.  Men även som försvarare var han inte alls dålig. Grabben fortsätter att växa, bokstavligen talat.

Pirlo 6. Han briljerade inte precis, men jobbade på. Missade igen alldeles för mycket. Men tack vare hans erfarenhet och klass så är han alltid nyttig.

Marchisio 6. På gång efter sin skada, det såg man även om han ännu inte visar upp det han verkligen kan. Nära att sätta dit den med ett praktskott.

Peluso 5. Han lyckades inte med att passa en enda boll. Conte gav han denna nya möjlighet som han inte klarade av att utnyttja. Finns säkert med på transferfönstret i januari.

Llorente 5,5. Han jobbade mycket och det ska han ha eloge för.  Men han fick inte heller många bollar att jobba på, saknas ju en som kan fixa till det. Men hur som helst, han var inte viktig för matchens utgång.

Quagliarella 7. Tur att vi sålde Matri (till Milanfansen stora lycka…hehehe) och inte honom. I Verona som så på många andra ställen så är det han som rättar till matchen, främst då med sitt mål.

Tevez 6. Han gav ”grinta” åt laget, som vanligt.

Conte 6. Han satsade på en stor turnover och denna gång gick det bra. Men måste elogera honom för att han lyckades med att förvandla Juve i den andra halvleken.

Domaren De Marco 5. Tack vare hans medhjälpare så stod de för kvällens största misstag när de dömde bort Chievos rättmätiga mål. Men domaren såg inte heller två solklara straffar för Juve.

Fino Alla Fine!
/Lorenzo