La Stampa: ”Ingen resa till Manchester för Marotta, behövs inte då man redan är överens!”

La Stampa – ”Ingen resa till England för Tevez, man kom redan överens igår!”

Italienska dagstidningen ”La Stampa”, som sedan långt tillbaka är mycket nära Juventus förehavanden förnekar att Marotta & Co kommer att göra en Blitz i Manchester imorgon för att avsluta affären för att plocka hem den 29 årige anfallaren i City och det Argentinska landslaget, Carlos Alberto Tévez. Anledningen till detta sägs vara att där redan finns en överenskommelse som lär ha accepterats redan igår, då Marotta och Paratici i all hemlighet reste till Manchester för att hitta en slutlig överenskommelse med ”Apache”. Samtidigt så hade man också ett möte med Tevez agent, Kia Joorabchian, som även det fick ett lyckat utslag.

I morse så lär Marotta & Co redan ha återvänt till Turin och de hade då med sig i bagaget ytterligare säkerheter gällende anfallaren och därmed bör Tevez med största sannolikhet, enligt La Stampa, bli den första ”Top Playern” som Antonio Conte kan disponera över under den kommande säsongen efter att man skrivit ett kontrakt med Fernando Llorente.

Enligt flera italienska medier så ligger budet som lär ha accepterats på 9 M € i övergångssumma + 3 M € som tillkommer som en prestationsrelaterad bonussumma och kontraktet sägs vara ett treårigt sådant med en nettolön på 5.5 M € per säsong för argentinaren.

Fino Alla Fine!
/Lorenzo, Riham