Tevez till Fox Sports: ”De har inte vägt mig, behöver inte tappa 6 kilo. Som tröja gillade jag 32. Stängt dörren för landslaget.”

Carlitos Tevez talade ut innan han tog flyget till Italien med Fox Sports:
Om de berömda 6 kilona:
“Jag har inte ens hunnit komma till Juve och redan finns det de som säger att jag är för tjock och måste banta 6 kilo. Men om jag inte ens har vägt mig? Det får mig att skratta att få höra vissa saker. Juventus själva har inte sagt någonting alls om detta.”
Om tröjan 10:
“Det var klubben som frågade mig, men alla vet att jag gillar nummer 32.”
Om landslaget:
”Jag saknar inte landslagströjan, för det är ett tag sen jag stängde dörren för dem. Jag ser på dem som en tifoso. De klarar sig bra utan mig och detta är det som räknas. Jag vet att jag inte kommer att spela VM eftersom jag inte spelat en enda match med ”Sabella”. Alla vet dock att jag älskar landslaget, men stängt dörren för ett bra tag sedan, det finns många saker där innanför som jag vet och som jag inte kan eller vill acceptera…
”Jag behöver egentligen inte säga något alls. Jag vet redan hur saker och ting ligger till, laget är komplett och allt går bra. De borde tala om varför Carlos Tevez inte spelar med landslaget, säg det till folket och till journalisterna.”
Om Messi:
“Det är länge sedan jag pratade med honom, men det är inte sant att han är arg på mig. Den enda olägenheten var att man alltid ville jämföra oss med varandra, och det borde inte varit så, för han hjälper inte laget. Det räcker med att säga att Messi och Tevez kan spela tillsammans utan problem.”

Fino Alla Fine!

/Lorenzo