Tevez: ”Tack Edoardo Molinari för en riktigt bra lektion i golf”

Tevez twittrade idag: ”Tack Edoardo Molinari för en riktigt bra lektion i golf.”

Det är ju inte bara Pepe som i Juventus är intresserad av golf, utan Tevez är också en som gillar denna sport. Den Turinfödde professionella golfaren Edoardo Molinari som vann Barclays Scottish Open och Johnnie Walker Championship i Gleneagles i 2010 svarade Carlitos:
”En ära för mig att promenera 9 hål tillsammans med dig Carlitos. En stor person, en riktig mästare, på alla sätt och vis”

Edoardo Molinari är en mästare och en av Italiens stora golfstjärnor, storebror till den ännu mer kända golfstjärnan, Francesco Molinari, samt en äkta Juventino. Han fick äran att lära ut lite golf till Juventus nya Topplayer och anfallare, Carlitos Tevez, på Andrea Agnellis underbara golfbana Royal Park Roveri som ligger strax utanför Turin. Samtidigt så gav han sin personliga syn på den pågående Juvesäsongen:

– Två matcher, två segrar, en försäsong utan positiva resultat så har Juventus nu ändå börjat säsongen på allra bästa sätt, vad är det du tyckte bäst om?
“Det bästa i dessa två matcher var att se ett Juve med denna enorma vilja att vinna och att de är mycket aggressiva. Försäsongen var inte briljerant precis… men som Conte sade, det riktiga Juve ser man i de matcher som verkligen gäller. Vill nog påstå att bättre än så här kunde det inte börja; att vinna Supercoppa hemma hos Lazio och att vinna på en sådan svår plan som den i Genua mot Sampdoria är två viktiga signaler.”

– Bland de nya spelarna, enligt dig, vem kommer att bidra mest och kan höja nivån på laget?
“Jag tänker på Tevez, han kommer säkert att bli avgörande, det är en anfallare som alltid gjort 15-20 mål i varje säsong, men han kommer också bli nyttig när det gäller pressningen och för hans kapacitet att föra en fruktbar dialog med de andra i laget tack vare sin enorma fysik, sin kvalite… i stort sett, han är en verklig stjärna. Vad jag har förstått så har han redan lyckats med att komma bra överens med resten av lagets spelare, och att han redan lyckats smälta in bra i gruppen. Hans kamrater känner ju en stor beundran för honom. Borde även nämna Pogba, det verkar som han var bland de bästa på plan och han kommer säkert att kunna etablera sig som en av de starkaste mittfältarna i Europa redan i år.

– Tycker du att laget är komplett eller saknas det någon bit kanske?
“Jag tycker att laget ser komplett ut, varje avdelning har reserver med lika hög kvalitet jämfört med de ordinarie spelarna (Storari, Ogbonna, Pogba och Llorente), så vi har nog ingen anledning för att klaga över spelarna i Juventus detta år!”

– Motståndarna, vilka tror du kan ställa till besvär för Juventus i Italien?
“Jag tror mest på Benitez Napoli, det kommer att bli en tuff konkurrent. De blev av med Cavani men har värvat 2-3 mycket duktiga spelare. Även Roma gör mig nyfiken, jag känner inte till deras nye tränare men jag har hört talas mycket väl om honom… man måste se ifall de kan samleva med Romafansens otroliga krav och press.

– Är Europa fortfarande långt ifrån Juve eller tror du att man kan förbättra det man lyckades med förra året, jag menar kanske en semifinal eller mer?
”I år har vi allt som behövs för att komma längre i Champions. Juve har ett starkare lag i år och har dessutom mer erfarenhet jämfört med förra året. Mycket beror också på lottningen, men jag tror att det kommer att bli en mycket mer öppen turnering denna gång; Bayern, Barcelona, Real, Manchester United, Chelsea och PSG har alla bytt tränare och det är oundvikligt för dem att det kommer att ta lite mer tid för att smälta in bra… hoppas vi är duktiga på att utnyttja denna situation!”
tevez
Källa:Tuttosport

Fino Alla Fine!
/Lorenzo