Tevez: ”Balotelli ville att jag skulle komma till Milan!”

Balotelli talade om att han ville ha Tevez i Milan och nu berättar Juventus nya nummer 10 om det hela: ”Balotelli ville att jag skulle komma till Milan, men jag har aldrig pratat med klubben.”

Juves nya stjärnanfallare och TopPlayer, Tevez, blev intervjuad av CNN där han avslöjade några detaljer från den senaste spelarmarknaden, där både Milan och Juve hävdade att de var efter honom och han uttryckte sig speciellt om att Balotelli försökte övertala honom: ”Jo, det är sant, Balotelli ringde mig”, förklarade Carlos, ”det är min vän, han vet att jag tycker om honom och han frågade om jag ville komma till Milan. Men jag sade att Milan aldrig ens kontaktat mig! Han förstod det då och sade: ”Hör här, säkert håller de på att diskutera om det.” Förmodligen hade han läst allt det de skrev om i tidningarna men jag har aldrig pratat med Milan. Balotelli är en bra grabb, han blir en personlighet när han ser tv-kamerorna framför sig, men i grunden är han en mycket sympatisk person.”

“Tevez är trogen, han skulle aldrig förrådda mig. För att komma till oss är han beredd att sänka sin lön. Om han skulle gå till Juve så skulle jag bli ledsen. Jag gillar Carlitos för han är elak.”
Galliani ombord på fartyget Msc Fantasia, 10 juni 2013

Fino Alla Fine!
/Lorenzo