Supermans intervju efter superinsatsen mot Uruguay

Det var en del missnöjda reportrar och experter under turneringen som klagade på GiGi, men störst är den som svarar på plan… och som han gjorde det! 3 räddade straffar av 5 innebar att Italien vann straffläggningen och knep tredjeplatsen i årets Confederations Cup. Direkt efter matchen intervjuades Superman av Rai Sport:
”Alla visade en stor stolthet, för idag var det verkligen tufft. Det kunde ha varit ännu tuffare om vi inte haft denna karaktär.”

Gianluigi Buffon som idag är kapten både för landslag och klubb spelade en speciell match denna kväll, nämligen nummer 111 och han fortsatte intervjun med följande ord:
”Det skulle ha varit en stor besvikelse om vi inte hade vunnit, för att spela igen efter bara två dagar i denna värme var mycket svårt. Men vi hade den rätta inställningen och vi hedrade ännu en gång denna tröja på bästa möjliga vis.”

Italia CC13

För andra turneringen i rad var GiGis Italien på prispallen och han var verkligen nöjd efter att ha jobbat mycket hårt för det:
”Idag var det svårt att bedöma eftersom att det var ett mirakel att vi gick på planen istället för att krypa. Att lyckas vinna visar verkligen vår potential och vad vi kan.”

Grande GiGi!!!
/Riham