Se BBCs härliga intervju med Ibra som talar om sin start, karaktär och sina tränare!

Vi skrev tidigare en artikel kort efter att Zlatan Ibrahimovic avgjorde bortamatchen mot Kazakhstan med ett mål efter rekordsnabba 27 sekunder. Då såg det ut som att Ibra skulle lyckas bära sitt Sverige till VM i Brasilien, men tyvärr blev det inte så. Artikeln som kan läsas här handlade om vilka tränare som Zlatan haft och vad svensken själv hade att säga om dem.

Supersvensken har alltid haft goda ord att dela med sig om tiden i Juventus. I Sports Illustrated talade han om sin drömelva förra månaden (juni 2014) och då valde han att ha med hela nio Juvespelare.

Idag bjuder vi genom YouTube på BBCs exklusiva intervju där Zlatan talar om sin start i karriären med Malmö FF, sin karaktär och hur media speglar den jämfört med hur han själv ser på det hela. Ibra talar även om tränarna som han har jobbat med och tiden med Capello nämns självklart.

I den gamla damen blev det två Scudetti för Zlatan som fick sin vinnarmentalitet av Capello

I Juve under Capellos ”hårda disciplin” spelade Ibra totalt 92 matcher där han gjorde 26 mål och vann 2 raka Scudetti (Juventus nummer 28 och 29). Sedan 2002 har Zlatan Ibrahimovic vunnit totalt 11 ligatitlar. Enda ligatiteln som missades var den som Contes fantastiska och oslagbara Juventus vann säsongen 11/12!

Fino Alla Fine, FORZA JUVENTUS!!!
/Riham