Presskonferens med Marotta, Chatillon 13/7 2013

Det ägde nyss rum en presskonferens angående det nya sponsoravtalet med Bwin i Chatillon men  man passade också på att ställa frågor till Marotta, Vidal och Tevez, här några utdrag från den:

MAROTTA :

Om Vidal: 
”Vidal är en jättestark spelare, en referenspunkt för framtidens Juve. Vi är i kontakt med hans agenter. Det kommer inte att bli några som helst problem att komma överens för en förlängning. Vi vill självklart satsa på honom för han representerar ett mervärde för laget.

Om Isla:
”Isla? Vi har fått ett erbjudande men det är inte värt det vi egentligen kräver för honom, så just nu inga nyheter om det.”

Om Diamanti:
”Diamanti? Vi har inga förhandlingar på gång med Bologna för honom.”

Om Giaccherini:
”Giaccherini? Hans eget val blev avgörande och vi försökte på alla sätt stödja och hjälpa honom i sitt beslut.”

Om Antonio Conte:
”Antonio Conte är utan tvekan ledaren för denna grupp. Antonio Conte klarar av att överföra hela sin bestämdhet och vilja åt gruppen med sin karisma.”

Om Tevez:
”Tevez? Lycklig över att få ha honom här med oss, han representerar nutiden och framtiden i Juventus.”
VIDAL: “Det är viktigt att veta att ett lag som Real Madrid ville ha mig, men jag är minst lika glad över att vara här med Juventus och som Juventus svarade till ”blancos”, här känner jag mig hemma, här är jag lycklig.”
TEVEZ: ”Viktigt för mig är fansens uppvaktning. Jag har kommit hit för att arbeta hårt, inte för att tänka på hur mycket nummer 10 väger. Vi jobbar på drömmen Champions, Det räckte en halv träning för mig för att förstå att här springer man mer än i England. Jag kommer aldrig att tröttna på att skriva ut autografer. Juventus kommer att bli mitt sista lag innan jag till slut återvänder till Boca Juniors”

Till slut var det någon som var orolig över att Pepe inte syndes till under träningen och hans läkare, professor Sassi, lugnade alla:

”Var lugna, han lever, men sover just nu….”

Fino Alla Fine!

/Lorenzo