Marchisio intervjuad av Sky Italia i Villar Perosa!

Juventussonen och stjärnmittfältaren Claudio Marchisio blev idag intervjuad av Sky Sport Italia under halvtidsvilan i Villar Perosa. Han fick som vanligt vara med från start i mittfältet bredvid Pirlo och Vidal. Den traditionella matchen mellan Juventus A och Juventus B slutade 4-1, men det stod 2-0 efter första halvlek och Claudio sade följande:
”Detta är en speciell dag och en tillställning som fansen alltid har dykt upp till även om allt inte gått så bra. Det är en fantastisk fest för dem och Agnelli och det är även ett nyttigt test inför SuperCoppa Italiana.”

Marchisio har nu spenderat fem säsonger i Juventus A-lag och han är inne i sin sjätte raka säsong i BiancoNeri. Med ”inte gått så bra” syftar han givetvis på de två tunga säsongerna som före Conte kom till Juve innebar att Juventus hamnade utanför europaspel och var titellösa en längre period. Men han har, precis som fansen, alltid varit säker på att Juve skulle resa sig. Vad säger han då om Juves inte så positiva resultat under denna försäsong?
”När man alltid vinner blir det normalt att de ovanliga dåliga resultaten får en att höja på ögonbrynen. Men att förlora några vänskapsmatcher är något som kan hända. I USA förlorade vi två matcher efter straffar och efter att ha presterat bra under 90 minuter. Arbetsbördan har varit viktig under hela försäsongens förberedelser och nu behöver vi ge ännu mer för att kunna dra igång på bästa sätt.”

Dagens match var den sista innan det drar igång på allvar, men de allra flesta Juvespelarna kommer att vara på landslagsuppdrag och det innebär att Marchisio har mycket rätt i att spelarna måste ge ännu mer för att kunna leverera och ta hem den första titeln för säsongen. Marchisio fick självklart också svara på om han kommer att stanna efter alla spekulationer som har varit under sommarens transferfönster:
”Jag stannar här. Jag är glad i Juventus, men det faktum att rykten om att jag skall lämna kommer upp varje sommar börjar gå mig på nerverna.”

Marchisio

Självklart är det så Claudio… det är bara BiancoNeri som gäller för din del!

Fino Alla Fine, FORZA MARCHISIO!!!
/Riham