Llorente: «Juve är på samma nivå som Real och Barcelona»

Anfallaren i en intervju åt Marca: «Conte krävande? Jag vet, jag har ju haft Bielsa i två år och han är superkrävande. Juventus kan slåss om stora objektiv.”
MADRID – « Juve är som Real eller Barcelona, det är ett stort lag, ett jättestort lag. Det är just för detta som jag valde dem före andra. När jag visste att de var intresserade av mig så blev jag känslofull, det kändes som om det alltid varit en klubb för mig. Jag har redan pratat med Conte, över telefon naturligtvis. Det är mycket viktigt att höra sig för med tränaren och att han säger till dig att han räknar med dig. Han är berömd för att vara krävande? Jo, jag vet, men å andra sidan, två år med en som Bielsa som ställer krav som aldrig tar slut…

llorente1
”Det kommer att vara fantastiskt att få träna ihop med mästare som Buffon och Pirlo. Juventus är en klubb som kan slåss på alla nivåer. Man pratat mycket om det Italienska mästerskapet som om det vore en turnering där man inte spelar mycket fotboll, som bara tänker på att försvara sig, men Juventus är det lag som spelar bäst i Italien, just för detta är jag säker på just den fotbollen passar mig fint.”
ee
/Lorenzo