Leonardo Bonucci föredrar Higuain!

Juveförsvararen Leonardo Bonucci kommenterade under presskonferensen tidigare idag de spelare som på sista tiden har förknippats med Juve och gav sin syn på vad som saknas för att Juve ska ta ett stort steg framåt speciellt ute i Europa. “De stora Europeiska lagen förstärker sig ytterligare, Bayern har ju nyss värvat andra storstjärnor. För ögonblicket så måste vi i Italien sikta in oss på arbete och idéer.”

Bonucci vet exakt vad detta Juve behöver: “Vi har redan en stor och viktig bas och vi vet hur och var vi kan förbättra oss i denna spelarmarknad. Vad vi saknar mest? En Top-Player, en som kan avgöra de mest komplicerade matcherna, en som kan göra saken lättare för oss, framför allt mot de lag som sluter sig i försvaret, speciellt de mindre lagen.”

Man har ju på sista tiden förknippat Juve med tre viktiga namn och Bonny har redan utsett sin egen personliga favorit: ”Jag föredrar Higuain framför Tevez. Jovetic är en stor spelare, om han anländer så är han mer än välkommen hos oss. Ogbonna? Vi känner varandra mycket väl sen en lång tid tillbaka, han är en vän till mig och framförallt, det är en mycket viktig spelare. Det hade verkligen gjort det bekvämt för oss, för vi behöver verkligen förbättra oss om vi vill höja vår kvalité, speciellt i Europa.”

Källa: Goal.com

Fino Alla Fine!
/Lorenzo