Giorgio Chiellini talar om hårt arbete och Juventus nya stjärnor!

Giorgio Chiellini anslöt sig som bekant till övriga gruppen en tid efter alla som inte varit på landslagsuppdrag. Men han är mer än sugen på att komma igång snabbt och säger följande till Juventus.com:
”Anläggningarna är fantastiska, speciellt med tanke på att det är ett universitet. Klimatet är dessutom idealt för hårt arbete och det är just vad vi kommer att göra. Efter semestern var vi mycket ivriga över att få återförenas som en grupp och köra igång igen.”

I USA kommer Juventus att spendera två veckor och då kommer man att spela tre matcher mot starka internationella lag i International Champions Cup 2013. Direkt efter det begär man sig till Italien igen för att fortsätta uppladdningen inför supercupmötet mot Lazio:
”Vårt första mål i sikte är SuperCoppa Italiana och de kommande matcherna kommer hjälpa oss att återfå vår form och utföra de perfekta rörelsemönster som vi inte har gått igenom sedan ungefär en månad tillbaka. Matcher mot internationella lag hjälper oss att få en större medvetenhet trots att den fysiska formen fortfarande inte är på topp.”

King Kong som nu har vunnit tre Scudetti med Juventus (en under Capello i 05/06 och två under Conte de senaste två säsongerna) ser fram emot fler titlar och om Juventus nyförvärv säger han följande:
”Ogbonna har precis kommit till Juventus, men vi känner redan varandra från när vi spelat i landslaget och eftersom att vi bor i Turin. Han kommer därför inte ha några problem att passa in. Samma sak gäller för Llorente och Tevez som båda två redan kan tala italienska. De är båda entusiastiska och de har viljan och det är två fundamentala ingredienser för den kommande säsongen.”

Tack Giorgione!
/Riham