Del Piero: ”Juve startar som Scudettofavoriter”

Juvelegenden och den före detta nummer 10 i Bianconeri Alessandro Del Piero blev intervjuad av Sky och sade följande om Juventus:
”Jag har gett allt för Juventus, 19 år glömmer man inte bort enkelt och jag minns dem med glädje. Juve har äran att alltid starta i pole position för de som vinner startar alltid med fördelar. laget är även välbeprövat och sammanspelat. De har ju ändrat väldigt lite i laget, mekanismen är väloljad och konceptet är vinnande. Jag ser Juve som favoriter till att ta Scudetton, de har en enorm potential och sommarmatchernas förluster är inget jag oroar mig över. Motståndarna? Milan är en säkerhet för de har bekräftat sin tränare Allegri och de är en stabil klubb. De andra som Inter, Fiorentina och Roma har ändrat mycket och man måste se hur deras respektive trupper smälter samman.”

Alessandro ”Kungen” Del Piero tror alltså på sin gamla dam samtidigt som han aldrig glömmer henne. Han befinner sig för närvarande i Jesolo där han tillsammans med sitt Sydney FC utför sina försäsongspreparationer.

Sydney FC värmer upp i Jesolo

Sydney FC kommer att spela mot Del Pieros professionella moderklubb Padova den 7 augusti, Udinese den 8 augusti, Vicenza den 13, Cittadella den 14 samt Reggiana den 21 augusti.

Uppståndelsen var stor när Del Piero anlände i Venedig Marco Polo flygplats och i Jesolo har många Del Piero anhängare varit på plats i Stadio Comunale A. Picchi för att följa träningen.

Del Piero nyanländ i Venedigs Flygplats Marco Polo

Juventus Sverige vill önska Del Piero ett stort lycka till i preparationerna och en härlig Italienturné.

FORZA ALESSANDRO!!!
/Riham, Lorenzo