Claudio Marchisio: ”Min återhämtning går bra, hoppas snart få spela”

MARCHISIO: ”Återhämtningen går bra, hoppas på att återvända strax efter Championsmatchen. Säsongen har börjat på allra bästa sätt.”
Claudio Marchisio, intervjuad av SKY Sport Italia i samband med deras 10-årsjubileum:

– Tack för att du kom.
“Tack ska ni ha. Jag är nöjd med att vara här med er på eran 10-årsfest, det har varit 10 viktiga år.”

– På lördag är det Inter-Juve. Hur mycket tynger det dig att inte få vara med? Det är en match som för dig alltid har varit viktig, du har ju gjort ett av dina vackraste mål  i din karriär mot dem…
“Lika mycket som de jag redan missat. Tyvärr så händer det mycket oförutsett i vårt jobb, att skada sig hör till och det gäller att möta det med en professionell inställning. Återhämtningen fortskrider mycket bra, och förutom det så är matchen mot Inter alltid en fascinerande match. I år kommer den tidigt, i den tredje omgången, så den är ju inte avgörande på något sätt, men det är alltid en stor match.”

– Vilket Juventus kommer till denna match? Hur mår laget?
“Laget har börjat säsongen på allra bästa sätt med att ta hem den första trofén, i form av Supercoppa. Även i mästerskapet har laget demonstrerat att de redan är starka, lika starka som de senaste två åren där de vann två Scudetti, ett lag som fortfarande har en vilja att göra bra ifrån sig. Landslagspelet har inte gett oss dåliga nyheter med Caceres skada och Mirkos smäll, men vi har ett lag som klarar av att ersätta frånvarande spelare på allra bästa sätt.”

– När återvänder du till planen?
”Som jag sade tidigare, återhämtningen går bra, har ju börjat lite med att vara på plan och försöker göra något, dock inte med gruppen. Nu får vi se de närmaste dagarna. Jag hoppas vara med efter Champions, vi får se…”

Fino Alla Fine!
/Lorenzo