Claudio Marchisio lugnar fansen: ”Jag stannar i Juve!”

“Jag har talat med Marotta,  för det var rätt att analysera och reflektera kring situationen. Jag ville klargöra varje sak med klubben. Men jag har aldrig tänkt att man skulle ha speciella överväganden för mig bara för att jag är uppvuxen här. Tvärtom, det är jag som har stora plikter för Juvetröjan, som jag älskat ända sedan jag var ett barn.
Varje sommar så talas det om möjligheten att jag kan lämna. Säkert gör det mig glad att stora lag nämns med mitt namn. Min dröm är att få kunna avsluta min karriär i Juventus, men jag vet också att inom fotbollen kan man aldrig vara för säker. Jag kommer i så fall inte att vara den förste som lämnar klubben efter att ha växt upp i den.
Jag är mycket nöjd med Pogbas starka utveckling, man kan ju inte alltid spela med samma elva spelare. Självklart att ingen älskar att sitta på bänken precis… det är ju det samma som att säga att man inte vill vara med och vinna. Men man måste alltid förtjäna sin plats. Efter förra årets positiva säsong så kommer vi att bemöta Champions med mer övertygelse än förut. Jag är säker på att mot starka lag så kommer Juve att demonstrera att de befinner sig på deras nivå.”

källa: Tuttosport

Fino Alla Fine!
/Lorenzo