Camoranesi: ”Tevez kommer att göra bra ifrån sig!”

Camoranesi satsar allt på Tevez: ”Han kommer att göra bra ifrån sig i Juve. I slutet på året så lägger jag nog av.”
Förra veckan så föreslog han Juventus att försöka värva Centurion, idag så fortsätter Mauro German Camoranesi att tala om Juventus, om Tevez, och om hans egen framtid. Det gjorde han i morse i ett radioprogram, Deportivo Telam, och de första orden han sade var främst riktade till Carlos Tevez nyliga ankomst till Camoranesis älskade dam, Juventus:  ”I Juventus är det redan ”Tevezfeber”, och det förvånar mig inte alls. Han har en stor framtid där, det är Italiens populäraste klubb och helt säkert kommer han att göra mycket bra ifrån sig.”

Camoranesi-Trezeguet-Juvent
Kuriös hans ironi om “Stile Juve”:  ”I Turin är ju alla lite struntförnäma, man måste ha en elegant aspekt; jag hade inte den rätta profilen för det, jag var mörk och ruggig….hahahaha, men som tur var så fanns det ju en viss Trezeguet, han förkroppsligade verkligen ”Lo Stile Juve.”
Avslutningsvis talade Mauro lite om slutet på hans karriär: ”I december, eller allra senast, i juni nästa år, så tror jag att jag lägger av. Jag är 36 och kanske har tiden kommit att lägga skorna på hyllan. I framtiden vill jag bli tränare.”

Mauro-Camoranesi

Grande Campione, för alltid i våra Juvehjärtan!!!

Fino Alla Fine!
/Lorenzo