Angelo Ogbonna svarade på frågor under sin första presskonferens i BiancoNeri idag!

Elfte spelaren att gå direkt från Torino till Juventus i historien heter Angelo Ogbonna. Mittbacken som lämnade tjuren för att ansluta till damen och få nummer 5 samt bli en mästare fick idag svara på frågor under en presskonferens och då sade han bland annat följande:

”Jag är väldigt stolt över att vara här. Juventus är ett av de största lagen i världen och det är ett lag som består av mästare.

Jag är en ambitiös person och detta representerar en stor möjlighet för mig att utvecklas som spelare. Min uppgift är att hjälpa mina lagkamrater och att ge spelaren ett uttagningsdilemma. Det är riktigt tillfredsställande att spela med ett lag som har vunnit liga titeln två år i rad och som medverkar i Champions.

Jag välkomnades varmt av Juventusfansen, Conte och mina lagkamrater. Jag känner nästan alla grabbar sedan innan och att leva i samma stad underlättar sådana här grejer.

Jag ser alltid på nuet och framtiden. Jag ser inte mig själv som en förrädare eftersom att jag alltid har understrukit att vi spelare är professionella. Mitt hjärta tillhör fotbollen och fotbollen spelas i alla delar av världen.

Jag har alltid haft en fin relation med Toros president, Cairo, tränaren Ventura och alla mina före detta lagkamrater och vi skiljdes åt som vänner. Torofansen? Majoriteten av folket som känner mig vet hur jag är och som tur är har jag alltid haft rätt folk omkring mig. Jag har fått ta emot mer råd än kritik under de senaste dagarna.”

Ogbonna presenteras som Juventino och får svara på frågor

När Juventus nya mittback fick frågan om lagets mål denna säsong i Italien samt ute i Europa svarade han med följande ord:
”Vårt första mål är SuperCoppa Italiana. Sedan har vi en tredje Scudetto i rad i sikte. Gällande Champions så vet vi att vi är ett starkt lag men att det samtidigt även finns andra starka lag ute i Europa. Vi skall se till att ständigt jobba för att vara förberedda i alla mästerskap och tävlingar.”

Väl valda ord som alltid… Lo Stile Juventus bara lyser igenom våra svart och vita spelare!

Fino Alla Fine, FORZA JUVENTUS!!!
/Riham