Hasan Salihamidzic, ”Jag drömmer om en final mellan Juve och Bayern”

Den före detta mittfältaren med nummer 7 i Juve, Hasan Salihamidžić, för de flesta helt enkelt ”Brazzo”,  född 1977 i Bosnien, var en spelare som Juvefansen lärde sig att älska med en gång, tog igår en golf-runda tillsammans med Vialli på Mauro Golf Club och passade på att lämna följande korta intervju:
– Hasan, välkommen till Turin, vi kan börja prata om Champions League och dina före detta lag, Bayern och Juventus. Vilken chans har de denna gång?
“Jag tror de båda har en verkligt god chans och är favoriter, inte bara i deras respektive grupper, men kanske även för finalen. Juves grupp är mycket svår, men de måste och kan gå vidare, medan tyskarna har en lite lättare väg att gå. Emellertid, om man vill vinna så måste man kunna spela mot alla.”
– Vad tycker du om Carlitos Tevez? Är han den Top-Playern som Juventus letade efter?
“Det är en jättestor spelare och mästare, självfallet har han behov av lite tid, men har sett att han redan gjort två mål och tror han kommer att bli en stor spelare för Juve.”
– Llorente har vissa svårigheter att smälta in i Juves miljö. Du som har spelat med dem, känner du för att ge honom något råd?
“Jag tror inte jag är den rätte att ge råd, jag lever inte i deras verklighet alla dagar. Han är ett proffs och vet säkert vad som behövs och det kommer han att demonstrera.
– Låt oss avsluta med en förhoppning: Juventus som vinner Lo Scudetto och Bayern mästare i Tyskland och kanske Champions?
“I Europa en härlig final mellan Bayern och Juventus.”
– Vem hejar du på i så fall?
“Båda två!”

Källa: Cronacatorino.it

Fino Alla Fine!
/Lorenzo