Före detta Juvespelare räddade livet på en man!

Den före detta Juvespelaren, Bojinov räddade livet på en man i Bulgarien!

Just nu utan lag, Valeri Bojinov, 27, före detta anfallare i Juventus, där han spelade under säsongen 2006-07, är på alla förstasidor idag efter att ha räddat livet på en man i ett stort köpcentrum i Bulgariens huvudstad, Sofia, där Bojinov också är född. Han hjälpte en man som bara några meter från honom plötsligt föll ihop, främst genom att dra ut hans tunga för att ge mannen möjlighet att andas och på så sätt hålla honom vid liv ända tills ambulans och läkare anlände som kunde bistå den stackars mannen.

“Mannen andades inte mer, sade ett vittnesmål, och Valeri lyckades med att rädda honom, trots att han blev biten flera gånger. Hans hand blödde för fullt, och sen med hjälp av en kvinna så lyckades de tillsammans att stabilisera mannens farliga situation. Mannen som var totalt medvetslös, vaknade upp tack vare Valeris snabba ingrepp.

Utan tvivel en lovvärd gest av den Bulgariske anfallaren som hoppas finna ett lag som tror på honom efter hans sista erfarenhet där man såg honom på plan förra året, i Serie B med Vicenza.

Om ni har behov av en spelare som samtidigt fungerar som läkare, ring då den gode Bojinov!

Forza Bojinov!
#Respekt

Homer-JuventusFino Alla Fine!
/Lorenzo