Fernando Llorente framröstad till Mr Energy i Juventus under december!

Juventus har ett sponsoravtal med koreanska bolaget Hanwhas energikoncern SolarOne. Hanwha SolarOne som bland annat gör solpaneler har energi i fokus och nu har man tillsammans med Juventus haft en kampanj där supportrarna röstat fram Mr Energy bland Juventus spelare.

Första gången man röstade var i september, och då vann Arturo Vidal. I oktober så röstades Tevez fram till Mr Energy och i november var det Paul Pogbas tur. Denna gång var det december månad som gällde och vinnaren blev Fernando Llorente som blev Juventus fjärde Mr Energy!

Passande nog så har Mr Energy titlarna tilldelats de fyra spelare som är topp 4 i Juventus interna poängliga. Vidal och Tevez delar förstaplatsen med 17 poäng och Pogba är trea med 11 poäng (6 mål och 5 assists) medan Llorente är fyra med 10 poäng (7 mål och 3 assists).

Under september månad gjorde Vidal ett mål och en assist och han var mycket bidragande när Juventus gick obesegrade den månaden.

Under oktober månad så gjorde Tevez tre mål och en assist.

Under november månad så avgjorde Pogba mot Parma, sedan stod han för förarbetet innan Llorentes mål mot Real Madrid borta samtidigt som även han ordnade straffen på hemmaplan mot spanjorerna. Sedan kan väl ingen glömma bomben mot Napoli?

Under december månad avgjorde Fernando Llorente i slutsekunderna mot Udinese hemma, sedan stod han för ett mål och en assist när Atalanta demolerades på bortaplan. Llorente som hade en tuff inledning med få spelade minuter är just nu den andra mest använda anfallaren och han har gått från klarhet till klarhet då han dessutom gett Conte en ny dimension i spelet med hjälp av sin fysik och styrka i luftrummet.

Vem vinner Juventus Mr Energy i januari månad? Du kan faktiskt rösta om du har Facebook!

Fino Alla Fine, FORZA JUVENTUS!!!
/Riham