En pojke vaknade upp från koma tack vare Juvehymnen!

Från Neapel kommer en sagolik historia som Tuttosport rapporterar om. En pojke vaknade upp från koma tack vare Juvehymnen och igår så träffade den napolitanske pojken laget i hans hjärta när de var i Neapel. Conte skänkte honom sin bok!

Förra året så råkade en pojke ut för en svår trafikolycka och under hela tiden som han tillbringade på sjukhuset låg han i koma. Man lät honom ändå lyssna till hans älskade Juves olika hymner. Sångerna skall enligt pojkens pappa hjälpt pojken att överkomma de svåraste ögonblicken och att till slut även kunna bli frisk.

Igår så kunde äntligen denna unge pojke från Sapri (Salerno), numera en 18 åring, träffa sina idoler, med Antonio Conte i spetsen, på hotellet där laget övernattade igår. Den unge pojken mottogs med stor värme av Juventuskaptenen, Gianluigi Buffon, och Mister Antonio Conte, som även skrev sin autograf med en personlig hälsning ”Testa, cuore e gambe” (italienska för ”huvud, hjärta och ben”;), i sin bok som han sedan gav till den överlycklige pojken med initialerna I.L.

Fino Alla Fine!
/Lorenzo