Del Piero: ”Jag utesluter inte att jag en dag återvänder till Juventus!”

Alex Del Piero talar: “Laget är i år verkligen imponerande. Conte är motorn, men även spelarna, framför allt för deras disponibilitet och deras fasta tro på detta projekt, klubben med förstås. Om jag återvänder till Juve? Jag har aldrig uteslutit något i mitt liv, ännu mindre att en dag återvända till Juventus.”

Del Piero skickar kärlekshälsningar till Juventus, som han definierar som ”imponerande” för hur det har gått i år, men framför allt säger han att det inte är omöjligt att han en dag återvänder till sin modersklubb. Kanske inte som spelare, men då som en ledare. I en lång intervju med RaiSport (som sänds ikväll kl 22:45) så sade före detta nummer 10 och kaptenen för Bianconeri:
”Det första adjektivet som jag kommer på för att beskriva Juve i år är ”imponerande”. Detta trots att de kanske inte började riktigt bra, speciellt om man ska jämföra det med de tio raka segrarna i rad av Roma, ett annat extraordinärt resultat. I slutet på den gångna säsongen så talar siffrorna sitt tydliga språk, de är monsteraktiga. Motorn i Juve är Conte, men även spelarna gör sitt till, framför allt för att de alltid är så disponibla, att de tror så mycket på detta projekt, och då även klubben förstås.”

Del Piero avslutade med dessa ord:
”Om jag återvänder till Juve? Jag har aldrig uteslutit något i mitt liv, ännu mindre att jag en dag återvänder till Juventus. Min kärlek för Juve kan aldrig upphöra. ”

Genierna

Fino Alla Fine!
/Lorenzo