Carlos Tevez framröstad till Mr Energy i Juventus under februari!

Juventus har ett sponsoravtal med koreanska bolaget Hanwhas energikoncern SolarOne. Hanwha SolarOne som bland annat gör solpaneler har energi i fokus och nu har man tillsammans med Juventus haft en kampanj där supportrarna röstat fram Mr Energy bland Juventus spelare.

Första gången man röstade var i september, och då vann Arturo Vidal. I de tre efterföljande månaderna så röstades Tevez, Pogba och Llorente fram till Mr Energy innan Arturo såg till att vinna för andra gången senast i januari. Denna gång var det februari som gällde och Mr Energy blev för andra gången Carlos Tevez. Tevez och Vidal som ständigt kämpar om förstaplatsen i Juventus interna poängliga och nu så har båda även blivit Mr Energy två gånger var.

Mr Energy titeln har tilldelats de fyra spelare som är topp 4 i Juventus interna poängliga. Vidal var först senast, men med är först med 22 poäng är han strax efter Carlitos Tevez med 23 poäng. Llorente och Pogba innehar tredje och fjärdeplatsen med 17, respektive 16 poäng.

Nedan följer nomineringarna i turordning:

  1. Under september månad gjorde Vidal ett mål och en assist och han var mycket bidragande när Juventus gick obesegrade den månaden.
  2. Under oktober månad så gjorde Tevez tre mål och en assist.
  3. Under november månad så avgjorde Pogba mot Parma, sedan stod han för förarbetet innan Llorentes mål mot Real Madrid borta samtidigt som även han ordnade straffen på hemmaplan mot spanjorerna. Sedan kan väl ingen glömma bomben mot Napoli?
  4. Under december månad avgjorde Fernando Llorente i slutsekunderna mot Udinese hemma, sedan stod han för ett mål och en assist när Atalanta demolerades på bortaplan. Llorente som hade en tuff inledning med få spelade minuter är just nu den andra mest använda anfallaren och han har gått från klarhet till klarhet då han dessutom gett Conte en ny dimension i spelet med hjälp av sin fysik och styrka i luftrummet.
  5. Under januari bjöd Arturo på många speciella ögonblick då han till att börja med drog igång Juves målskörd i 2014 med ett fantastiskt kyligt mål mot Roma när toppmötet vanns hemma enkelt med 3-0. Efter det så bjöd han på två mål och en assist när Sampdoria sänktes. Tre mål och alla på Juventus Stadium och omedelbart när februari drog igång så fortsatte Arturo att briljera när han slog till mot Inter.
  6. Denna gång var det februari och Tevez som vann såg denna månad till att klättra upp till ensam skytteligaledning i Serie A och att han dessutom blev Juves interna poängledare. Det blev två mål mot Verona borta och sedan avgjorde Carlitos Derby della Mole på Juventus Stadium. Strax efter månadsskiftet stod han dessutom för en otrolig insats mot Milan som kröntes med matchens sista mål i form av en riktig missil som var helt otagbar för Abbiati. Som om att allt detta inte var nog så blev Carlitos dessutom pappa till en ny son under februari!

Vem vinner Juventus Mr Energy i mars månad? Du kan faktiskt rösta om du har Facebook!

Fino Alla Fine, FORZA JUVENTUS!!!
/Riham