Stevan Jovetic: ”Juve? De har en tränare som kan få mig att växa!”

“Trettio miljoner mitt rätta värde?
Det är inte upp till mig att värdera mig själv. Jag vet bara att presidenten Della Valle förra sommaren, på lägret i Moena, bad mig att stanna ett år till och att efter den säsongen så skulle de underlätta en eventuell övergång om jag ville ge mig av.

Om jag känner mig underlättad?
Delvis. Att värdera mig för 30 miljoner är dock inte en underlättelse.
Det finns redan en klausul skriven som bestämmer att jag kan ge mig av för 30 miljoner. Kanske kan vi mötas på halva vägen, där man inte sätter gränser. Della Valle har sagt att han numera anser Juventus som en av andra intresserade. Det är över ett år sen som Juventus började söka mig, att de vill ha mig, att jag befinner mig först på deras lista, före spelare som Ibra, Tevez och Higuain. Vem hade inte blivit smickrad över en sådan sak? Jag är det och tycker inte att jag sviker någon med att erkänna detta.

Om jag hade gillat att jobba för och med Conte?
Med en som Antonio Conte känner jag att jag kan växa ytterligare. Uppskattningen är ömsesidig. Övertyga ledningen om att sänka kraven? Andrea Valle vet säkert vad han vill göra. Man har ju frågat mig att uttrycka min personliga åsikt och min önskan, men det gjorde jag redan när mästerskapet just tagit slut. Nu säger jag det igen, så här officiellt, för att vara så klar som möjligt.”

källa: La Gazzetta dello Sport

ee

/Lorenzo