Senaste från CalcioMercato, 23/5-13!

Igår var Marotta och Paratici i Madrid för ett möte med Higuain. Higuains bror och pappa agerar som hans agenter och var även de närvarade vid mötet. Man ska ha kommit överens om ett 4-års kontrakt värt 4,5 M € per säsong. Det gäller att komma överens med Real Madrid nu. De sägs vilja ha 30 M €, Juve erbjuder 22. Real Madrid vill göra klart med en ny tränare innan man kan slutföra affären. Man ska även ha diskuterat Coentrao med Real Madrid.

Mazzari verkar ta över roddret i Inter. Han vill ha Isla, det talas om ett byte… Isla-Ranocchia. Även Quagliarella nämns till Inter.

Juventus och Milan är intresserade av Angelo Ogbonna från Torino. Priset sägs ligga runt 15 M €. Ogbonna vill såklart få speltid med tanke på kommande VM, och det blir svårt för honom att få det i Juventus. Sedan är frågan om han är redo att ta steget från Toro till Juventus.

För Jovetic sägs det att Juve är redo att betala 10 M €, plus Quagliarella samt ett delägarskap av Marrone.

Det ryktas om att Tevez agent kommer till Milano idag för ett möte med Juventus men det är inte bekräftat än.

Det har börjat läcka ut information från mötet mellan Juve och Real Madrid. Mercatoexperten Di Marzio från Sky har precis skrivit följande på sin blogg:
Priset för Higuain sägs landa på ca 25 M €, en summa som Juve vill betala över 4-5 år. Real Madrid verkar vilja gå med på det. 

Utöver det så har Marotta även frågat efter Angel Di Maria. Det måste betyda att Conte har tänkt att variera mellan 3-5-2 och 4-3-3. Conte har ju tidigare sagt att han har velat använda 4-3-3 men att det inte funkar utan Simone Pepe.
Real Madrid är intressade av Vidal men han är inte till salu. Däremot så ska man ha kommit överens om att Real ska vara det första laget som kontaktas om man en dag vill sälja honom.

På andra fronter diskuteras framtida destinationen för Jorge Martinez som ju hade en misslyckad sejour i Cluj. Levante och Mallorca från Spaniens sägs vara intresserade.

Isla är fortsatt en man som diskuteras, Liverpool och Arsenal är senaste lagen som dykt upp på listan över intresserade lag.

Bland de spelare som varit på lån och nu kommer tillbaka till Juve är brassen Felipe Melo. Melo som närmast kommer från Galatasaray blev inte uppköpt och Juventus vill nu inte låna ut honom igen, utan hoppas på att kunna sälja honom. Agenten Jose Baster säger följande:
”Melo har två år kvar på kontraktet med Juventus. Vi är ständigt uppdaterade av Marotta och Paratici. Felipe har haft en fantastisk säsong i Turkiet och nu kommer vi att tala med Juventus för att förstå vad deras plan är. Om de vill sälja honom så är det inte få erbjudanden som finns tillgängliga, annars skulle han vara mycket glad över att få stanna och spela för ett så fantastiskt lag som Antonio Contes Juve.”

Det sägs att Sao Paolo är villiga att förhandla med Juventus och att en summa runt 6-7 M € är något som Juve accepterar.

Fino Alla Fine, FORZA JUVENTUS!!!
/Riham, Omar