Officiellt: Sergio Buenacasa från Barcelona till Juventus!

Juventus fortsätter att briljera på ungdomssidan av spelarmarknaden, efter att ha säkrat talanger som Simone Zaza, Manolo Gabbiadini, Richmond Boakye, Younes Marzouk och Davide Arras i den offensiva delen av planen är det dags igen. Denna gången är det spanjoren och Zaragozasonen (som har varit i Barcelonas La Masia sedan 2010) Sergio Buenacasa som har värvats. Den centrala anfallaren som är född 1996 kommer på free transfer efter ett fint arbete av Juventus.

Sergio Buenacasa skriver på kontraktet

Sergio som är 182 cm lång är en kraftfull anfallare med en fin teknik och många experter jämför honom med svenska storstjärnan och före detta Juvespelaren Zlatan Ibrahimovic. Buenacasa var mycket nöjd med att få skriva på för Juventus och genom sitt personliga twitterkonto skrev han både på spanska och italienska till sina nya fans i Bianconeri: ”Jag är redan en Juventusspelare! Jag är mycket nöjd och glad över att vara en del av denna stora klubb! Jag är ivrig över att få börja träna!”.

Han lade även upp bild med representanterna Esteve Calzada (FIFA agent) och Bruno Batlle (scout) och hälsade: ”Speciellt tack till er, utan er hjälp hade inget av detta hänt!”

Föräldrarna är givetvis viktiga och de var självklart också med:
Sergio Buenacasa en ny Juventino som står nära familjen!

Benvenuto alla Juventus och stort lycka till!

Fino Alla Fine, FORZA JUVENTUS!!!
/Riham