Officiellt: Ännu en supertalang lånas ut till Spezia!

Juventus meddelar idag genom sin hemsida att den 19-åriga supertalangen och brasilianaren Gabriel Appelt lånas ut till Spezia.

Spezia som redan har lånat Nicola Leali och isländska backen Hordur Magnusson från Juves ungdomslag har alltså slagit till för en tredje gång under denna mercato och samarbetet ser ut att vara ett fint sådant. Med många Juvespelare samlade i ett och samma lag i Serie B kan de utvecklas ännu bättre och tillsammans dessutom. Det som är extra roligt är att Spezia först tagit in en målvakt och en back och att de nu även har en stark central mittfältare.

Gabriel Appelt Pires

Gabriel lånades under förra säsongen ut till Pro Vercelli i Serie B där han fick spela 25 gånger i förstalaget. Det blev 1 mål och 3 assists på totalt 2053 minuter och han drog endast på sig två gula kort. Mittfältaren som kom för två år sedan från brasilianska klubben Resende Futebol Clube är mest känd för sin makalösa prestation i matchen mot Ronaldinhos Flamengo, se videon nedan:

Han har fortfarande inte fått representera Juves A-lag officiellt, men han är en mycket talangfull spelare som kan dra på sig A-lagströjan inom en snar framtid.

Stort lycka till Appelt, hoppas du kan hjälpa Spezia upp till Serie A!

Fino Alla Fine, FORZA JUVENTUS!!!
/Riham