Nuvarande Mercatosituationen enligt media? Det ser inte bra ut…

Senaste notiserna från CalcioMercato:

 • Jovetics prislapp är alldeles för hög (30 M €) och Viola vägrar ändra på den. Viola har nu både Joaquin och G. Rossi som skulle kunna axla JoJo’s ansvar och montenegrinen var inte ens med på bilderna till Fiorentinas biljettförsäljningskampanj. Ändå finns det inga nyheter om att Juventus tagit nya tag i förhandlingarna.
 • Tevez är överens med Milan som helt kommer att finansiera köpet av argentinaren från City genom att sälja Robinho till Brasilianska ligan, Juve kommer inte att gå in och försöka buda ut Milan.
 • Higuains prislapp sattes till över 30 M € av Perez och i samband med att Ancelotti tar över ingår Gonzalo dessutom enligt media i Real Madrids planer. Marotta har ett möte inplanerat, men det ser inte ut att bli enkla förhandlingar och Juve har inga planer på att involvera spelare i en cash + spelare deal. Enligt spanska medier vill Chelsea köpa Higuain, frågan är då om Mourinho är intresserad av att bänka argentinaren i en ny klubb?
 • Isla som köptes för totalt 19 M € är på väg att säljas och agenten verkar vara nöjd då hans klient går till Inter, för 8 M €! Juventus kommer enligt media att acceptera budet, möjligtvis efter att man förlängt delägarskapet med Udinese. Isla själv kommenterar situationen med att ”Juventus är de med sista ordet”.
 • Juventus ville ha kvar Felipe Melo, men han tackade nej. Detta taget från spelarens eget citat i en intervju i Brasilien. Enligt honom skulle han dessutom inte vara intresserad av Barcelona, bara Real i Spanien…
 • Verratti, den förlorade sonen? Ancelotti som ser ut att ta över Real idag är ju egentligen anledningen till att Verratti gick till PSG. Juventus ryktades vara på hugget om Ancelotti skulle lämna, men nu när han verkar göra det på riktigt talar Verattis agent om att hans klient söker ett bättre kontrakt med PSG, även Real nämns, inga ord om Juventus.
 • Pierpaolo Marino, Atalanta, om Gabbiadini: Det ingår i våra planer att förnya delägarskapet med Juventus. Sedan får Manolo bestämma var han vill spela nästa säsong.
 • Marchisios uttalanden om att han vill veta om han är viktig för Juve har verkligen satt fart på ryktena. Det ser ut som att hans Juvehjärta och Juves värdering av deras egna produkter kan komma att sättas på prov på riktigt denna sommar.
 • Ogbonna blir inte en enkel nöt att knäcka. Toro vill ha 50 % mer än vad Juve är beredda att lägga ut och spelarna som nämnts är inte tillräckligt intressanta för att en överenskommelse skall nås snabbt. Diskussionerna fortsätter och Toro kommer inte att gå med på Juves värdering på 12 M € för backen som på sina 11 senaste framträdanden i Serie A med Toro inte har taget en enda 3-poängare.
 • Vasco Regini från U21 (mittback och vänsterback) som kallas för den nya Chiellini är på Juventus radar. Tanken är att köpa loss honom genom att hjälpa Empoli i den blinda budgivningen mot Sampdoria. Sedan är tanken att Regini skall bli utlånad till ett nyligen uppflyttat lag till Serie A, hetaste namnet är Sassuolo som ju haft Boakye förra säsongen. Milan nämns också som en kandidat att köpa Regini, ännu ett derby på marknaden?
 • Milan vill ha Matri, Juves prislapp ligger på 15 M €.
 • Zuniga är närmare Juve än Inter, 10 M € för spelaren som redan i 2009 ryktades vara på väg från Siena till Juve istället för Napoli som ju blev destinationen för 8.5 M €.

Självklart är det långt ifrån alla rykten som är riktiga och vinklingen är oerhört tråkig för en Juventussupporter. Men detta är hur situationen ser ut enligt media just nu.

Vi får verkligen hoppas på att det inte är såhär mörkt, eller vad säger du kära läsare?

Fino Alla Fine, FORZA JUVENTUS!!!
/Riham