Mercatonytt, Live CalcioMercato di Gennaio Countdown!

Ligorna har nu mindre än 12 h på sig att avsluta sina inköp. Serie A:s transferfönster stänger kl 23.00 idag, den 31 januari.

Klicka här för att se alla nedräkningar.

Det senaste följer nedan i omvänd kronologisk ordning:

TRYCK HÄR FÖR ATT UPPDATERA

23.00 Transferfönstret stänger för denna gången. Vi återkommer till sommaren igen.  God natt på er alla!

22.53 -Officiellt, Hernanes till Inter och Paolo Cannavaro till Sassoulo.

10 minuter kvar….alla lämnar hotellet. Biabiany stannar kvar i Parma och Juve ler…

22.35 -Sky Sport: ”Juventus försökte in i det sista att ta in Nani, men Moyes sade nej.”
Både Marotta och Paratici har lämnat Hotel Ata. Juventus har köpt delägarskap på Fiorillo och Beltrame går till Sampdoria.
Blir nog inget av med försäljningen av Vucinic eller Quagliarella.

19.14 – OFFICIELLT: Osvaldo är en Juventusspelare. Spelaren kommer på lån gratis till slutet av denna säsong och sedan kan Juventus köpa loss honom för 19 M €. Det handlar om en köpoption och inget obligatoriskt köp!

Osvaldo en Juvespelare!

19.00 – Med endast 4 h kvar tar vi en snabb titt på vintermercatons 10 dyraste övergångar:

Top 10 dyraste värvningar i årets vintermercato med bara 4 h till slutsignalen!

18.50 – Enligt TuttoJuve har Juventus inte lagt något bud alls på Daniele Gugliemi från Barletta.

18.39 – Genoa sägs ha lagt ett bud för att kunna låna Quagliarella, men detta nekades.

18.38 – Hur mycket förväntar sig Juventus få för en försäljning av Quagliarella? Enligt SKY så handlar det om 6 M € för Fabio som idag fyllde 31 år!

18.37 – Paolo Cannavaro till Sassuolo. Kontraktet sträcker sig till 2016 och kommer att ge runt 2 M € netto per säsong.

18.35 – Juventus har tackat nej till Genoas bud på Giovinco. Seba stannar definitivt i Juve. Quagliarella kommer inte att lämna på lån, utan enbart genom en definitiv övergång. Detsamma bör även gälla för Mirko Vucinic!

18.31 – OFFICIELLT: Marco Di Benedetto heter den 18-årige ytteranfallaren i Juves ungdomslag som idag har lånats ut till FeralpiSalò i Prima Divisione – A!

18.27 – Dagens andra dyraste köp är Konstantinos Mitroglou från Olympiakos till Fulham. 15.2 M € kostade affären!

18.20 – ExJuve-spelaren Matteo Brighi lämnar Torino för Sassuolo!

18.15 – Milan ser enligt Alfredo Pedulla ut att ha gått om Juventus i jakten på backtalangen Daniele Gugliemi från Barletta. 400 000 € sägs Milan vara beredda att betala.

18.10 – SKY Guardala: ”Vucinic är fortfarande spelaren som antagligen lämnar Juve i slutet av denna mercato”.

18.08 – Juventus meddelar genom sin hemsida att Quagliarella inte var med på träningen på grund av feber.

18.05 – SKY Guardala: ”Juventus och Conte vill få tillbaka sin konkurrenskraftighet i mittfältet som de förlorade i samband med att Giaccherini såldes. Det finns dock inga pengar att spendera, och därmed handlar det om en möjlighet som skulle öppna sig precis som Juves affär med Osvaldo”.

18.00 – Osvaldo har nu träffat Conte för första gången!

17.58 – Snart är det bara 5 h kvar och FIFA-agenten Antonio Caliendo som är närvarande i Ata Hotel Executive svarar på frågan om Juve kommer att ha 6 anfallare eller om de kommer att sälja en av Vucinic och Quagliarella:
”En av de två anfallarna kommer säkerligen att lämna. Först och främst vill jag gratulera Marotta och Paratici som har visat att de jobbar bra då de gör få köp men som är viktiga. Jag tror att Osvaldo är mercatons bästa köp!”
Angående Vucinic säger Caliendo: ”Jag tror att han kommer att lämna fram till klockan 23. Det är jag optimistisk över”.

17.56 – Föga överraskande har ryktet ”Nani till Milan” visat sig vara ett tomt rykte. Att han skulle kosta mycket vore ingen överraskning men utöver det skulle han inte kunna medverka i Champions och sedan är han även skadad!

17.54 – Serie A är verkligen aktivt på marknaden nu!

Några av de senaste officiella övergångarna, stjärna efter namnet betyder att det handlar om ett lån!

17.49 – Belfodil närmar sig en flytt och det finns fyra intresserade lag. Bologna, Catania, Livorno och Sassuolo!

17.48 – Senaste nytt gör gällande att Quagliarella stannar i Juve, men det finns fortfarande tid för andra lag att lägga bud!

17.45 – Paolo Cannavaro från Napoli till Sassuolo? Det sägs bli klart!

17.36 – Matteo Barzaghi, SKY: ”Guarins agent Marcelo Ferreyra har i ett möte med Inter diskuterat möjligheten att förnya kontraktet”. Parterna ser alltså ut att kunna vara överens och därmed skulle affären avslutas helt.

17.29 – Nu inväntar vi nyheter… affären VucinicGuarin!

17.25 – Biabiany är uttagen av Parmas tränare Donadoni till bortamatchen mot Roma och därmed kan vi nästan helt bekräfta att den snabba yttern spelar vidare i Parma denna säsong!

17.24 – Quagliarella till Arsenal? Efter att Vucinic tydligt har sagt ifrån att han vill stanna i Italien vänds blickarna mot Mr Dreamgol som fyller år idag… är idag hans sista dag som Juventino?

17.15 – Andra officiella övergångar med ungdomar från den 28 januari avslöjar att Christian Alessandria kommit på lån från Bra till Juventus. Vincenzo Pira som kom tillbaka till Juve efter lånetiden i Reggiana såldes vidare till Torino som samtidigt även lånade Juves Francesco Bertinetti.

17.12 – Inga stora officiella bud för Quagliarella just nu. Igår kom ett nej till Cardiff från spelaren.

17.09 – Faouzi Ghoulam från Algeriet ansluter till Napoli. 5 M € för övergången till Saint Etienne och kontraktet sträcker sig till 2018 för den 22-årige vänsterbacken.

17.08 – Quagliarella verkar vara mannen som lämnar i Juves anfall om man tror på SKY Sport Italia.

17.05 – Osvaldos läkarundersökningar var lyckade, nu inväntar vi presentationen!

17.00 – Bara 6 h kvar!

16.50 – Napolis De Laurentiis tackar Pablo Armero för tiden i Napoli genom sin twitter. Armero som tidigare ryktats till Juve i ett byte mot Peluso kommer att lånas ut till West Ham.

ss (2014-01-31 at 04.53.34)

16.45 –  Fabrizio Biasin från Libero talar om Guarinaffären: ”Oavsett perspektivet utifrån vilket man väljer att se på det hela så är det en affär som gynnar Juventus. Det finns ett behov att tömma de överflödiga positionerna, särskilt efter Osvaldos ankomst, och samtidigt så får Juve en spelare som i framtiden kan vara ett viktigt spelkort för Conte.” 

16.44 – VucinicGuarin är ett hett ämne nu. Juve ställer fram ett nytt erbjudande där Inter kan välja mellan Quaglia eller Mirko!

16.40 – TuttoJuve talade med Inter Ultras som sade att deras åsikt om VucinicGuarin fortfarande är att det definitivt inte får hända. När frågan ställdes om huruvida ställningen skulle ändras om man istället tog in Quagliarella i affären så var svaret nej!

16.15 – Nya telefonkontakter mellan Juve och Inter enligt GdS!

16.10 – Nu är ATAHOTEL EXECUTIVE helt ockuperat av representanter från Serie A-lagen! Lugnet före stormen?

16.00 – Nu är det bara 7 h kvar!

15.58 – Ghirardi, Parma: ”Anledningen till att vi inte kom överens med Milan angående Biabiany är att de ville ha honom på lån medan vi föredrog en definitiv övergång”.

15.50 – Det har stått still ett tag nu. Snart bara 7 h kvar, då kan vi förvänta oss att det drar igång igen.

15.21 – SKY Guardala talar efter frågan om Quagliarella kan gå till Inter medan Guarin kommer till Juve: ”Det tror jag inte, Quagliarella till Inter är svårt!”

15.17 – SKY Guardala fick frågan ”Vem av Vucinic och Quagliarella tror du lämnar?” och då svarade han: ”Vucinic är spelaren som lämnar”. Luca Marchetti sade dock efteråt: ”Enligt mig så kommer Quagliarella att gå till Inter”. Guardala svarade då: ”Om vi får se Quagliarella i Inter med Mazzarri så vore det en mycket stor överraskning”.

Giovanni Guardala - Sky Sport Italia SKYs Luca Marchetti tillsammans med Conte

15.15 – Även Aston Villa är intresserade av Quagliarella som har lämnat Juventus träningsanläggning idag. Exakt anledning är oklar.

15.13 – SKY Guardala: ”Juventus vill egentligen köpa två spelare under denna mercato. En anfallare har man fått, men en mittfältare vill Juve ha!”.

15.10 – SKY Guardala: ”Juventus kommer inte att spela med en 4-3-3-formation med Osvaldo. Det handlar om att spela med de bästa anfallarna och Juve har förstärkt för Europa League”.

15.07 – SKY Guardala: ”Just nu inget nytt om Quagliarella men Juventus har officiellt lagt honom på marknaden”.

15.05 – SKY Guardala: ”Det är möjligt att VucinicGuarin-affären blir av”.

15.02 – De just nu tre dyraste övergångarna i Serie A?

  1. Floccari från Lazio till Sassuolo för 2.2 M €
  2. D’Ambrosio från Torino till Inter för 1.75 M €
  3. Caprari från Pescara till Roma för 1.5 M €

Jämför gärna med siffrorna från Europa…

15.00 – Nu är det bara 8 h kvar. Andra officiella övergångar? Adel Taarabt på lån till Milan från QPR. Andy Polo från Peru till Inter, ex-Juvespelaren Estigarribia på lån från Chievo till Atalanta och Diakite från Sunderland till Fiorentina på lån!

14.44 – SKY talar om Osvaldos utköpsklausul efter lånet… 16 M €?

The Good, The Bad and The Ugly - är detta Contes nya trident?

14.41 – OFFICIELLT: Juventus 16 åringen Grigoris Kastanos från Cypern är Juves! Juve har köpt den offensiva mittfältaren/trequartistan av Enosis Paralimni!

14.40 – Gazzetta dello Sport bekräftar att Marotta och Branca har ett möte. VucinicGuarin?

14.38 – OFFICIELLT: Franska mittbacken och 19 åringen Kurt Zouma i Saint-Etienne som varit en spelare som har varit intressant för Marotta och Juve har skrivit på för Chelsea.

14.35 – SKY diskuterar Guarins twitterinlägg och talar samtidigt om Hernanes till Lazio. Han är en ex-Laziospelare, men vi har fortfarande inte fått bekräftelse om en överenskommelse mellan Inter och Lazio. Om Hernanes blir klar är då Guarins framtid i Inter över?

14.33 – ATTENZIONE: Födelsedagsbarnet Quagliarella lämnar träningen på Vinovo?

14.20 – Guarin twittrar: ”Inter, det är ni som satte mig på marknaden utan att ha frågat mig om jag ville lämna eller inte. Jag var lycklig och lugn i Inter och nu kräver jag klarhet och respekt för mig, fansen och min agent”.

14.18 – Guarin till Juve? Överenskommelsen nåddes med Vucinic, men Inter backade ur i sista sekund. Quagliarella kan vara lösningen enligt vissa källor som även påstår att Mirko kan gå till Inter trots allt.

14.12 – En ny övergång är den dyraste för dagen… José Salomón Rondón från Rubin Kazan till Zenit St-Petersburg för hela 18 M € och därmed är detta  den tredje dyraste övergången under detta transferfönster!

14.08 – Mindre än 9 h kvar!

14.02 – GdS, TS och CdS har redan talat om att förhandlingarna har återupptagits och nu åker Mediaset på tåget och släpper en BOMB: ”Möte mellan Branca och Marotta, man ska diskutera Guarin!”

14.00 – OFFICIELLT: Lega Serie A bekräftar att Malmö FFs Erik Friberg har sålts till Bologna!

13.55 – SKY: Ingen överenskommelse mellan Milan och Parma för Biabiany. Ghirardi har lämnat och man kommer inte att få igenom denna affär.

13.49 – Paolo Bargiggia, CdS: ”Guarin vill till Juve. Inter, om inte Vucinic, så Quagliarella!”

13.40 – Gazzetta dello Sport: Osvaldo skickar SMS till Totti: ”Hej Totti, Lo Scudetto vinner jag”.

13.37 – VUCINICGUARIN: Trots att ryktet ännu inte är helt borta så verkar det allt svårare att få till denna affär. Inter vill helt enkelt inte ge Guarin till Juve fastän colombianen klart och tydligt sagt ifrån att han endast vill ha Juve och att Inter redan har hämtat hem en ersättare i form av Hernanes.

13.35 – Yoan Severin som anslöt idag talar ut: ”Juventus är en av de bästa klubbarna i världen. Pogba? För mig är han ett exempel. Jag inspireras av Chiellini”.

13.32 – Andra officiella utlånade spelare från Juve är Mbaye Diagne (som gått till Lierse), Timothy Nocchi (som gått till Padova) och Matteo Liviero (som gått till Juve Stabia).

13.29 – OFFICIELLT: Floccari som tidigare under januari sades kunna komma till Juve har anslutit till Sassuolo medan Sassuolos Kurtic har gått på lån till Juverivalen Toro!

13.28 – OFFICIELLT: Ex-Juvespelaren Mohamed Sissoko som har varit kontraktslös har värvats av Levante i Primera Division!

13.23 – DYRASTE OFFICIELLA ÖVERGÅNGARNA: Topp 3 dyraste övergångarna i detta transferfönster följer nedan:

  1. Juan Mata – Manchester United till Chelsea – 45 M €
  2. Yohan Cabaye – Newcastle till PSG – 25 M €
  3. Mohamed Salah – Basel till Chelsea – 13 M €

13.20 – Lite mer än 9 h och 30 minuter kvar nu!

13.16 – SKY: Biabiany som har varit en spelare som Juve visat intresse för kan gå till Milan idag.

13.12 – Monacos intresse för Quagliarella avfärdas i samband med att Dimitar Berbatov uppges vara på läkarundersökning innan han skriver på för den franska klubben.

12.38 – SKY: Gianluca di Marzio säger att många lag är efter Quagliarella. Valencia, Monaco och Cardiff är bara några intressenter som gärna vill ha födelsedagsbarnet!

12.30 – OFFICIELLT: Juventus har säkrat halva Mame Baba Thiams kontrakt. Senegalesen som föddes 1992 är en anfallare som spelar i Lanciano. För att få till denna övergång har Juve ”offrat” halva Branescus kontrakt. Den rumänska målvakten som har spenderat senaste tiden i Juve Stabia kommer att ansluta till Lanciano där Thiam stannar denna säsong i Serie B-laget där han på 599 minuter har gjort två mål och en assist!

12.28 – OFFICIELLT: Juventus och Cesena deläger nu Stefano Pellizzari som spelar i italienska U15 laget och som är född 1997!

12.26 – OFFICIELLT: Lega Serie A meddelar att Juventus tagit tillbaka 17 åriga anfallaren Gabriele Moncini som har varit i Serie B och Cesena. Han fick bara 10 minuter i Serie B och fick annars främst spela med Cesenas Primaveralag.

12.21 – OFFICIELLT: Lega Serie A meddelar att Juventus har tagit in franske backen Severin Yoan från Evian i Ligue 1 på lån!

12.11 – OFFICIELLT: Juventus unga anfallare Eric Lanini som har varit utlånad till Prato i Prima Divisione – B under höstsäsongen skrev på ett nytt kontrakt med Juventus fram till 2018 och nu är han delägd med Palermo i Serie B! Eric kommer att fortsätta representera Prato till slutet av säsongen.

12.08 – OFFICIELLT: Mittfältaren Simone Emmanuello (19 år) från Juventus ungdomslag har sålts till Atalanta!

12.04 – OFFICIELLT: Anfallaren Davide Cais från italien som ägts av Atalanta, men varit utlånad till Reggiana i Prima Divisione – A är nu till hälften ägd av Juventus! Han är född 1994 och ses som en talangfull anfallare, men har dock bara gjort ett mål på 322 minuter denna säsong.

12.00 – OFFICIELLT: Den 20 åriga italienska mittbacken Edoardo Goldaniga är nu officiellt en Juvespelare. Goldaniga som ägts av Palermo i Serie B, men som har varit utlånad till Pisa i Prima Divisione – B är nu till hälften ägd av Juve och han har anslutit till Juves ungdomslag.

11.50 – Juventus.com publicerar en artikel på hemsidan där de bekräftar att Osvaldo är i Turin för att genomgå sin läkarundersökning i det idrottsmedicinska institutet och att han därefter kommer att avsluta undersökningarna på Fornacakliniken i Sessant.

Osvaldo på plats i Turin!

11.00 – Osvaldo på plats i Turin och är bara en läkarundersökning ifrån att bli en officiell Juvespelare!

Fino Alla Fine, FORZA JUVENTUS!!!
/Riham