Mercatonytt, Live CalcioMercato Countdown!

Ligorna har snart mindre än 24 h på sig att avsluta sina inköp. Serie A:s transferfönster stänger kl 23.00 den 2 september.

Klicka här för att se alla nedräkningar.

Det senaste följer nedan i omvänd kronologisk ordning:

TRYCK HÄR FÖR ATT UPPDATERA

23.00 – STÄNGT!!!

22.58 – 2 minuter kvar, inget nyt fortfarande. Quaglia, Gila och Borriello kommer stanna!

22.55 – 5 minuter kvar!

22.53 – Ser ut som att ”dominoövergången” avstannade helt.

22.50 – 10 minuter kvar…

22.45 – Knappt 15 minuter kvar, inget nytt.

22.42 – Gilardino verkar inte vara övertygad om idén att gå till Roma.

22.36 – Snart bara 20 minuter kvar. Quagliarella stannar i Juve, inget nytt på säljfronten gällande spelarna som kanske inte alls får speltid.

22.30 – 30 minuter kvar och Sky bekräftar: ”Ett telefonsamtal från Conte satte stopp för Quagliarellas försäljning.”

22.18 – Nu diskuterar man om Roma och Genoa kan komma överens om ett anfallsbyte Borriello mot Gilardino. Quagliarella utanför diskussionerna.

22.15 – Officiellt: Stefano Beltrame till Bari i Serie B på lån denna säsong!

22.12 – Stefano Beltrame närmar sig Bari, Cagliari såg ut att ha gått om, men det kommer att bli Bari enligt Costantino Lico (anfallarens agent).

22.09 – Fortfarande inget om De Ceglie eller Motta, de ser ut att stanna. Caceres som tidigt under mercaton ryktades bort ser ut att stanna han med, det är ett mycket bra val, Martin kan verkligen bli viktig denna säsong!

22.00 – Med en timme kvar så har opinionen tillsammans med spekulationerna vänt. Conte vill inte att Quaglia säljs!

20.35 – SMS från representanter till de tre spelarna som är involverade i ”dominoövergången” avslöjar nu att operationen praktiskt sett har kollapsat.

21.30 – Bara 1 h och 30 min kvar!

21.25 – Sky: ”Eftersom att Borriello inte verkar gå till Genoa blir det svårt för Quaglia att lämna Juventus!”

21.22 – Just nu är dominoövergångarna helt blockerade enligt Gianluca di Marzio.

21.15 – Varje gång tiden går utan konkret information blandar rykten in Giovinco. 32 M £ från Real Madrid? Absolut inte… endast ett påhittat rykte.

21.10 – Tuttosport är först ut att neka dominoövergångarna. Gilardino till Juve, Quaglia till Roma och Borriello till Genoa kommer inte att hända säger man nu!

21.03 – Officiellt: Ännu ett ungdomsköp; Luca Barlocco, italiensk vänsterback född 1995, är nu delägd mellan Juve och Atalanta. Han kommer att representera Juves primavera!

21.00 – Två timmar kvar!

20.55 – Inter stänger sin mercato och Lazio ger upp i kampen om Quagliarella.

20.43 – Anfallet ser just nu bra ut; Tevez, Llorente, Vucinic, Giovinco och Quagliarella. Quagliarella ut och Gilardino in är dock vad hela den italienska journalistkåren väntar på. Quaglia är ett halvår yngre. Gila har spelat 414 matcher, gjort 161 mål och 34 assists i Serie A. Quagliarellas siffror är 248 matcher, 74 mål och 25 assists. Quaglia debuterade i Champions förra säsongen och fick spela 7 matcher. Gilardino debuterade i Champions år 2006 som 24 åring och har sedan dess spelat 39 matcher i turneringen. Är det erfarenheten man är ute efter? Marotta har inte dementerat ryktet utan istället sagt att man fortfarande inte har nått en överenskommelse. Fortsättning följer.

20.41 – Just nu har Juventus sålt två mittfältare och inte stärkt mittfältet. Förra säsongen hade man MVP + P samt Giaccherini, Marrone och Padoin. Just nu har man MVP + P samt Padoin. Antingen är tanken att Asamoah och Isla även kan användas som centrala mittfältare (i värsta fall även Pepe) eller så kommer det ett nyförvärv.

20.25 – Stefano Beltrame kan fortfarande hamna i Cagliari efter att inget nytt kommit fram från Bari, frågan är dock om detta kan öppna upp förhandlingarna med Cagliari för Nainggolan på nytt?

20.15 – Calaiò till Genoa enligt Gianluca di Marzio, ingen Borriello!

20.11 – En annan spelare som inte alls har nämnts idag är Marco Motta. Han spelar på en kant där Lichtsteiner, Isla och Pepe befinner sig… speltiden kommer lysa med sin frånvaro och frågan är därmed; varför har han inte fått några bud?

20.10 – Klockan tickar och hittills har man inte alls talat om Paolo De Ceglie, Juvesonen ser alltså ut att stanna ännu en säsong!

20.02 – Ingen större överraskning, men Giovinco kommer att stanna, ryktena under dagen dementeras helt.

20.00 – Nu bara 3 h kvar!

19.59 – Quagliarella till Roma är en övergång som Juventus kan inkassera 8 M € genom. West Bromwich Albion som tidigare har nämnts som en intressent har enligt Sportmediaset lagt ett bud på 5 M €.

19.57 – Genoa lägger bud på Napolis Calaiò, vad händer då med Borriello?

19.45 – Radja Nainggolan bekräftar själv genom att Twittra att där fanns ett riktigt konkret intresse men att han stannar i Cagliari. Ryktet avslutat.

19.30 – Marc-Oliver Kempf som har sagts skulle bli officiell idag ser ut att säga nej om man skall tro Sky.

19.10 – Officiellt: Svensken Carlos Garcia går till Parma. 20 åringen som är en högerfotad mittback som kom från Djurgården i 2010 lämnar Juve permanent.

18.52 – Borriellos agent på plats för mötet mellan Roma och Juventus. Quaglia-Borriello? Nej inte riktigt, utan det handlar även om Marquinho.

18.46 – Lazio kan köpa Bryan Perea istället för Yilmaz som inte kommer att komma enligt Sky. Det gör situationen klarare återigen. Roma jobbar för fullt för att få till en överenskommelse med Juve och Quagliarella.

18.40 – Officiellt: Nicolás Cañizares som kom förra sommaren till Juventus från Rayo Vallecano kommer att gå tillbaka till sitt spanska lag på lån igen under den kommande säsongen.

18.38 – Problematiken som uppkommer om Lazio skall köpa Quagliarella är inte lätthanterlig. Det skulle innebära att Roma inte får en anfallare och att de därmed inte kan sälja till Genoa. Det i sin tur innebär att Genoa inte får en anfallare och själv inte kan sälja. Det är som sagt en dominoeffekt och enklast är att låta Roma köpa Eta Beta om det är Gilardino som skall bli ersättaren.

18.35 – Lazio ser inte ut att kunna köpa Yilmaz och har därför gått in i diskussionerna om Quagliarella. Romderby om Juves just nu femteanfallare?

18.28 – Cellino till Sky: ”Nainggolan och Astori stannar hos oss. Jag har inte för avsikt att göra våra fans upprörda.” Det kan vara slutet på spekulationerna omkring Nainggolan till Juventus.

18.10 – Officiellt: Prince-Désir Gouano till Atalanta. Det handlar om ett delägarskap, men fransksenegalesen som är 19 år gammal och som är en högerfotad mittback kommer att gå till Atalanta denna säsong. Även Edoardo Ceria (18 årig ytteranfallare från Juves Primavera) har sålts till hälften till Atalanta.

18.05 – Cagliaris Cellino åker enligt italiensk media tillbaka till Sardinien, frågan är om det innebär att Nainggolan inte kommer till Juventus.

17.59 – Rapporter från Italien säger att Verona är intresserade av Federico Peluso. Vänsterbacken som köptes loss av Atalanta tidigare under försäsongen kostade 4.8 M €.

17.50 – Diskussionerna fortsätter och Preziosi har även anslutit sig till Juverepresentanterna och Bozzo. Juve-Roma-Genoa förhandlingarna är dock fortfarande inte avslutade.

16.54 – Gilardino till Juve allt närmare!
Gilardino till Juve diskuteras

16.52 – Officiellt: Martinez på lån till Novara i Serie B!

16.49 – Riccardo Callieri till Sky: ”Ibarbo är glad i Cagliari, diskuterar kontraktförnyelse.”

16.41 – Trezeguets gamla nummer 17 är ledigt just nu i samband med att Marrone lämnade Juve. Gilardinos nya nummer?

16.35 – Enligt TuttoJuve har pågår ett möte mellan Beppe Bozzo (Genoa) och Juventus för att fatta en överenskommelse angående Gilardino just nu.

16.25 – Gianluca di Marzio: ”Mötet mellan Sabatini och Preziosi var positivt, men en överenskommelse fattas först efter att Preziosi haft möte med Juve angående Gilardino och Juve slutligen talat med Roma om Quaglia”. Det ser alltså ut att hända. Borriello från Roma till Genoa som säljer Gilardino till Juve, som på sin tur slutligen säljer Quaglia till Roma.

16.15 – Sabatini (Roma) och Preziosi (Genoa) diskuterar just nu Borriello från Roma till Genoa. Därefter är det dags för Sabatini att tala med Juve angående Quaglia.

16.10 – Enligt spanska tidningen Marca kommer Spanska U17-spelaren och Juventus mittbackstalang Nicolás Cañizares som kom förra sommaren till Juventus från Rayo Vallecano att gå tillbaka till sitt spanska lag på lån igen under den kommande säsongen.

15.58 – Claudio Raimondi, Sportmediaset: ”15 M € för Giovinco”. Juventus betalade 11 M € för halva kontraktet förra sommaren.

15.55 – Det står still just nu, därför kommer det galna rykten; Giovinco till Atlético Madrid… kommer med stort säkerhet inte att hända.

15.30 – Jorge Martinez ser ut att neka budet från Wroclaw med motiveringen att han vill vara kvar i Italien.

15.15 – Detaljerna kring Marrone och Berardi: Juventus säljer hela Marrones kontrakt för 9 M € och köper tillbaka halva för 4.5 M €. Båda summor betalas av på två år. Berardis halva köps av Juve för 4.5 M € och även denna summa betalas av på två år. Det innebär alltså att Marrones halva och hans registrering går till Sassuolo medan Berardis halva går till Juve. Båda spelarna kommer givetvis därmed att representera Sassuolo under den kommande säsongen!

14.30 – Nainggolan kommer att antingen stanna kvar i Cagliari eller komma till Juve. Juventus kan tänka sig använda Stefano Beltrame.

14.15 – Officiellt: Libertazzi går på lån till Pro Vercelli. Alberto som föddes på nyårsdagen i Turin 1992 är en anfallare och han var senast i Novara och Serie B.

14.10 – Gilardino, Kempf och Quagliarella är spelarna som står på tur att bli officiella enligt de senaste rapporterna.

13.50 – Officiellt: Luca Marrone till Sassuolo. Halvägarskap mellan lagen och Marrone kommer att spela i Sassuolo denna säsong.

13.45 – Genoa och Roma kommer snart enligt Gianluca di Marzio att komma överens om Borriello. Gilardino till Juve

13.35 – Nicola Salerno (Cagliaris Sportdirektör): ”Nainggolan stanna hos oss, det är bara rykten om Juve”.

13.25 – Officiellt: Lega Serie A bekräftar att Juventus och Sassuolo nu är delägare av Domenico Berardi. Högeryttern/anfallaren gjorde 11 mål och 6 assists på 37 matcher i Serie B förra säsongen. Han kommer att vara kvar i Sassuolo under denna säsong.

13.20 – Cagliaris sportdirektör, Nicola Salerno, är på plats på AtaHotel Executive. De kommande timmarna kommer att vara intressanta. Nainggolan och Ibarbo är spelare som intresserar Juve.

13.15 – Claudio Vagheggi, Islas agent, som befinner sig på AtaHotel just nu säger följande: ”Isla är osäljbar för Juventus”. Mauricio ser alltså ut att stanna i Juventus och inte gå till Inter.

13.07 – Det har kommit in ett bud från Polen och Slask Wroclaw för Jorge Martinez. Den före detta Cataniaspelaren har 1 år kvar på sitt kontrakt och Juventus vill definitivt göra sig av med honom.

13.05 – Officiellt: Luca Castiglia blir utlånad till Empoli. Det finns en köpoption som Empoli kan utnyttja i slutet av säsongen.

13.00 – Officiellt: Senegalesen och 21-åriga anfallaren Mbaye Diagne går till franska Ajaccio som tränas av Ravanelli. Flytten från Bra till Juventus var permanent, men till det franska laget går Mbaye på lån!

12.55 – Officiellt: Marcel Büchel som såg ut att gå till Modena tidigare idag skriver på för Virtus Lanciano i Serie B.
Büchel på plats i AtaHotel Executive

12.50 – Officiellt: Juventus unga målvakt Giacomo Volpe, född 1996, lånas ut till Barletta med köpoption.

12.41 – Officiellt: 19-årige anfallaren Eric Lanini från Juventus till Prato!

12.40 – Saknas bara ett ”ja” från Marcel Büchel för att han skall gå till Modena.

12.20 – Stefano Beltrame sägs enligt GdS gå till Bari efter att den italienska klubben har vunnit mot Middlesbrough i budgivningen.

11.50 – Luca Marrone närmar sig Sassuolo. Halvägarskapet kommer att kosta mellan 3.5-4 M €.

11.45 – Enligt Tuttosport kan Romas Marquinho gå till antingen Inter eller Juventus. 4 M € ligger prislappen på!

11.43 – Sky Italia rapporterar att Marotta diskuterar med Genoas Bozzo för att lösa situationen Quagliarella-Gilardino. Enligt italiensk media ingår även Borriello i dessa planer som kan vara starten på en dominoeffekt som ser många anfallare byta lag i CalcioMercatons sista dag.

11.40 – Inte bara Cagliari som är intresserade av Stefano Beltrame, på tapeten finns även Bari!

11.37 – Pessotto är på plats för att diskutera med Nainggolans agent Alessandro Beltrami. Vid en eventuell affär kan den unga Juveanfallaren Stefano Beltrame ingå.

11.35 – PrimaveraJuves Luca Castiglia skriver på ett nytt kontrakt med Juventus till 2016 och blir utlånad till Empoli. Det finns en köpoption som Empoli kan utnyttja i slutet av säsongen.

11.30 – Carpi Calcio i Serie B ser ut att kunna komma överens med Juve om att få ta hem unge Elio De Silvestro.

11.25 – Zuniga ser ut att skriva på för Napoli. Kontraktet är värt 3.5 M € per säsong och om Napoli vinner Scudetton med Benitez så kommer Colombianen att inkassera extra 0.5 M €. Juveryktet håller på att ta helt slut.

11.20 – Quagliarella till West Ham på lån? BBC säger att Juveanfallaren kanske hamnar i West Bromwich Albion tillsammans med Anelka istället. Juventus är själva inte intresserade av att låna ut Fabio. Enligt BBC så var Quaglia i England igår.

11.00 – Nainggolan som under gårdagen sagts vara överens med Juve ryktas kunna bli klar trots att Cagliari och Cellino är envisa om att Radja är värd 20 M €. Det är en summa som Juve inte klarar av att betala, men just nu befinner sig spelarens agent Allessandro Beltrami på Ata Hotel Executive. Diskussioner kommer säkert att äga rum under dagen.

10.30 – Juventus ser enligt rykten ut att vara beredda att släppa Quagliarella. Efter rykten om att Roma eller Lazio var intresserade kommer det nu nya uppgifter om att West Ham är redo att slå till. Juventus skulle vid en sådan försäljning ta in Gilardina som femte anfallsval.

01.00 – Eintracht Frankfurts Marc-Oliver Kempf ser ut att bli officiell under dagens gång. Förmedlaren Antimo Grillo verkar enlgt Gianluca di Marzio ha lyckats och Juventus har därmed vunnit över utmanarna Inter och Borussia Dortmund för den unga backtalangen som är född 1995. Spelaren väntas under dagen ge sitt okej efter att lagen nu kommit överens.

Fino Alla Fine, FORZA JUVENTUS!!!
/Riham