Mercatonytt, CalcioMercato Countdown!

Ligorna har snart mindre än 24 h på sig att avsluta sina inköp. Serie A:s transferfönster stänger kl 23.00 den 2 september.

Klicka här för att se alla nedräkningar.

Juventus förväntas vara mycket aktiva under dagen. Dels har Juve många unga spelare som fortfarande inte har placerats. Några som bör nämnas i detta sammanhang är: Stefano Beltrame, Manuel Giandonato, Ouasim Bouy och Marcel Büchel.

Sedan har Juventus spelare som man fortfarande inte gjort sig av med: Jorge Martinez.

Andra spelare som kan komma att lämna är: Marco Motta, Paolo De Ceglie och Fabio Quagliarella.

Om man slår ihop alla övergångar just nu så ligger Juventus på +1 M €. Man har alltså tagit hem Ogbonna, Llorente och Tevez och man ligger ändå på plus. Utöver det har man införskaffat väldigt många talanger. Men det ser ut som att Juventus inte kan köpa om de inte säljer och att Juve alltså siktar på att ha ett övergångsfönster som inte kostar något extra… plus/minus noll är vad man eftersträvar.

Senaste ryktena följer nedan:

  • Bland de senaste ryktena som tagit fart strax efter att det rapporterats om att Juventus och framförallt Conte nekade Arsenal att köpa Quaglia är att just Quaglia nu istället kan gå till Roma. Juventus sägs sedan vara ute efter Gilardino. Alltså Matri + Quagliarella ut och in Gilardino till anfallet. Det kan låta väldigt fel. Juventus förstärker alltså Milan och Roma och köper in en ”ny Borriello”. Man får hoppas på att det endast är ett rykte.
  • Nani har skrivit på ett nytt kontrakt, Coentrao kommer enligt Ancelotti själv att stanna och Zuniga ser ut att skriva på ett nytt superkontrakt med Napoli värt 3.5 M € per säsong. Där finns alltså ett par rykten som avstannar.
  • Nainggolan har under dagen sagts vara överens med Juve, men Juve är mycket långt ifrån överens med Cagliari som vill ha 20 M €. Det är en summa som Juve absolut inte klarar av att betala.
  • Juventus och Eintracht Frankfurt har nu nått en överenskommelse angående Marc-Oliver Kempf. Förmedlaren Antimo Grillo verkar enlgt Gianluca di Marzio ha lyckats och Juventus har därmed vunnit över utmanarna Inter och Borussia Dortmund för den unga backtalangen som är född 1995. Spelaren väntas under natten eller imorgon ge sitt okej efter att lagen nu kommit överens.

Imorgon kommer det att vara intensivt som sagt. Sätt på säkerhetsbältet!

Fino Alla Fine, FORZA JUVENTUS!!!
/Riham