LLORENTE: ”Jag väntar mig en stor framtid i Juventus!”

LLORENTE: ”Jag väntar mig en stor framtid i Juventus!”
Llorente om sitt avsked till Athletic Bilbao och om sin förestående framtid i Juventus:
”Jag känner tristhet över att behöva lämna Bilbao, onödigt att neka till det. Det förväntade jag mig inte alls. Trodde aldrig att min tid i Athletic Bilbao skulle upphöra så fort, tvärtom, har alltid tänk att jag skulle avsluta min karriär i just Athletic Bilbao. Men så blev det inte. Nu är min framtid Italiensk, i Juventus. Jag har väldigt stora förväntningar. Jag är säker på att det kommer att bli en fantastisk framtid. Sanningen är att Juventus projekt är spektakulärt. De har ett fantastiskt lag. De flesta av spelarna finns ju med i det Italienska landslaget och resten, de utländska spelarna, är ju absoluta protagonister i sina egna länder. Jag vet att Juventus vill ta ett stort steg framåt detta år, framför allt vill de försöka vinna Champions League.”
Om andra värv som intresserar Juve;
”Än så länge vet jag inte riktigt vem, förutom mig själv, som kan komma till Juventus. Det är klart, man pratar just nu väldigt mycket om Pipita Higuain. Men en sak vet jag och det är att om detta går i hamn, så vore det onekligen en riktig stor stöt av Juventus.”
Llorente är verkligen inte rädd för en eventuell konkurrens, tvärtom: han anländer i all tysthet, nästan smygande på sina tassar, men kan inte vänta med att vilja göra häpen alla med sina mål. Ännu några dagar till, sen kan han äntligen dra på sig vår svartvita dress för allra första gången. Och om ni hör någon som vrålar är det bara ”El Rey León”, som äntligen anlänt till Turin!

Leone-Llorente

Källa: La Repubblica

Fino Alla Fine!

/Lorenzo