Juventus värvar nya Nedved och Trezeguet?

Marockanen Younes Bnou Marzouk som representerat Metz ungdomslag i Frankrike har skrivit på ett kontrakt med Juventus som sträcker sig till 2016. Den 17 åriga anfallaren som är född den 2 mars 1996 beskrivs av sin före detta tränare i Metz ungdomslag, Olivier Perrin, som en supertalang. Han kostade Juventus 0.5 M €.

Younes Bnou Marzouk
På bilden till vänster ovan visar Younes upp en signerad tröja som han hade fått av Pogba tidigare denna månad. Bilden till höger är när han officiellt blivit en Juventusspelare.

En annan talang som Juventus sägs ha lyckats värva är den tjeckiske offensiva mittfältaren Roman Macek som är född den 18 april 1997. Roman som spelat i FC Zlins ungdomslag senast har visat framfötterna och representerat Tjeckiens U17-landslag. 16 åringens spelstil påminner mycket om Pavel Nedveds och att han är 185 cm lång ger honom en stor fysisk fördel.

Roman Macek

Macek fick genom ett initiativ av sin agentur, Sports Investment International, provträna för Juventus förra året. Provträningen gav ett gott intryck på Juventus och Roman hade även turen att få träffa Pavel Nedved och se Juventus demolera Napoli på hemmaplan inför ett fullpackat Juventus Stadium. Det hela resulterade i att den kvicka och tekniska ynglingen som dessutom kan spela på båda kanterna fick ett kontrakt med Juventus. Andra intressenter var United och Arsenal från Premier League, men Juventus lyckades ännu en gång övertyga en ungdom att de är det rätta valet. Kontraktets längd och övergångssumman är ännu inte känd.

Härliga talanger med fina framtidsmöjligheter… varför inte en ny Trez i Marzouk och en ny Nedved i Macek?

Benvenuto Alla Juventus Roman e Younes!!!
/Riham