Higuain: ”Jag lämnar Real! Jag är intresserad av Juventus!“

“Jag har redan bestämt mig, jag lämnar Real Madrid. Efter sju år så har jag många vänner, har konstruerat mycket i Madrid, men vill byta luft. Framtid i Juventus? Jag har olika möjligheter, och Juventus är en av dessa. Jag går dit där man verkligen vill ha mig, med detta menar jag inte att Real inte längre vill ha mig men jag känner att det nu är nödvändigt att byta luft efter 7 år, för att uppnå nya stimuleringar.
Jag vill inte avslöja motivet för mitt avsked med Real, känner bara att jag måste finna mig ett nytt äventyr och möjligheterna till detta finns. Vi får se. Det har funnits många träffar angående detta. Jag är här sedan sju år tillbaka, jag var bara 18 när jag kom hit, jag har gjort lika många mål som Juanito och lämnar som den 14 bäste målskytten i Real Madrid.
Men nu vill jag gå dit där jag känner att man verkligen vill ha mig. Förra året så stannade jag mest kvar för fansens skull, för mister och för mina kamrater. Det är inte ett beslut som jag har tagit i all hast eller för att vi inte vunnit något. Jag har tagit detta beslut tillsammans med min familj. Ingen har någonsin skänkt mig något och om de idag säljer mig, så får de mycket mer än det de gav för mig. Jag ger mig av tillfreds, jag har vunnit titlar, har varit kapten för laget och man har sjungit körer för mig.
Juventus? Det är en historisk klubb, en mytisk klubb, där jättestora stjärnor har spelat i. Jo, Juventus är mycket intressant för mig, även om det ännu inte finns något konkret. Man pratar mycket om det men inget konkret, som sagt.”

källa:Gazzetta dello Sport/Sky
Fino Alla Fine.
/Lorenzo