Vucinic förolämpad av en supporter, men vad hände egentligen?

Många tidningar skriver stora rubriker om vad som hände igår i Chatillon mellan Mirko Vucinic och en supporter, men detta är vad som verkligen hände:
Under Juves träning igår, runt 10 tiden, i Chatillon så var Vucinic i ett litet gräl med en supporter som gång på gång förolämpade honom med hånfulla ord. Många påstår att Mirko är nervös för att det nu finns konkurrens i laget med Tevez och Llorente och tidningarna väntade bara på en liknande situation skulle inträffa för att de skulle kunna överdriva med stora rubriker om att allt inte står väl till i Juventus. La Gazzetta dello Sport är givetvis först av alla och beskriver händelsen som ganska så våldsam och att man var tvungen att ta hjälp av flera personer för att släpa bort Vucinic från stängslet… som om man försökte jämföra denna händelse med den med Osvaldo i Roma, men med den stora skillnaden att han blev förolämpad av alla fansen, medan Mirko blev förolämpad av en ensam individ, en dum sådan med för den delen.

Vucinic som plötsligt avbröt träningen begav sig till stängslet där supportern befann sig och krävde förklaringar till supporterns stora förvåning: ”Du får förolämpa mig och jag får inte förolämpa dig?” Marco Storari ingrepp genast; ”Broder, be om ursäkt, jag hörde dig med”, vädjade Marco till supportern. Även Massimo Carrera kom till men då hade parterna redan klarat upp sina förehavanden och Vucinic avlägsnar sig. Conte märkte inte något av det, Mirko återtog sin plats på träningen. Allt hände men ändå inget.
Detta är videon som visar vad som hände:

källa: tuttosport/Juvenews/vecchiasignora.com

Fino Alla Fine!
/Lorenzo