Skadeläget: Martin Caceres opererades idag!

Under VM-kvalmatchen mellan Uruguay och Peru, som Uruguay vann med 2-1, drog Caceres på sig en vridning i det högra knät som tvingade honom att gå ut med 10 minuter kvar att spela.  Uruguays landslagsläkare Dr. Alberto Pan ringde Juventus chefsläkare Dr. Stesina för att informera om att undersökningarna hade visat att Caceres menisk i högra knät var skadad och att Martin därför inte skulle vara med mot Colombia utan istället skulle få åka tillbaka till Italien direkt. Juvespelaren kom tillbaka och med hjälp av magnetisk resonanstomografi kunde Juve bekräfta diagnosen som Caceres fått. Idag rapporterade Juventus genom sin officiella hemsida att han fick genomgå artroskopisk operation av yttre  menisken (lateral meniskektomi).

Operationen som genomfördes av Professor Quaglia på Fornacakliniken i Turin blev lyckad och Martin Caceres kommer nu att få vila i ett par dagar innan han kan påbörja sjukgymnastisk behandling. Uruguayanen förväntas vara borta från spel i upp till 40 dagar.

Barzagli ser ut att snart bli av med smärtorna i vänstra fotens sena, men han kan inte träna för fullt än.

Mirko Vucinic som åkte på en smäll och en stämpling på vänsterknät har ett blåmärke och han fick igår träna i simbassäng för att återhämta sig.

Marchisio ser ut att kunna komma tillbaka efter Championsmatchen om exakt en vecka, medan Pepe antagligen sparas längre än så innan han kan spela utan problem.

Krya på er grabbar!

Fino Alla Fine!!!
/Riham