Skadeläget just nu: Mirko Vucinic och Andrea Barzagli riskerar att missa Derby d’Italia!

Mot Lazio hemma i ligan tvingades Andrea Barzagli utgå på grund av smärtor i vänstra fotens sena. Han fick lämna landslaget och komma tillbaka till Vinovo. Han har fortfarande inte kunnat återgå till normal träning då han undergår sjukgymnastisk behandling.

Marchisio som skadade sig tidigt i supercupfinalen mot Lazio kör fullt ut med sitt eget återhämtningsprogram och deltar inte heller i den normala träningen.

Simone Pepe såg ut att kunna komma tillbaka snart men ännu en gång har han dragit på sig en skada. Under gårdagens vänskapsmatch mot Santhia hade han känningar i vänstra låret. Tidigare idag genomgick han magnetisk resonanstomografi som inte visade att det var en allvarlig skada. Men han kommer i vilket fall som helst att vilas i två dagar för att inte riskera att slå upp en skada i vänsterlåret som ju opererats några månader sedan.

Mirko Vucinic åkte på en ordentlig smäll och därefter en stämpling i matchen mot Polen. Det såg inte bra ut och Mirko bars ut på bår efter incidenten. Vänstra knät som blev stämplat ser ut att vara skadat men Juventus och vi fans väntar fortfarande på svar från tester för att veta om huruvida Zorro kan medverka eller inte i matchen mot Inter borta på San Siro om 7 dagar, den 14 september. Juventus har själva via sin hemsida skrivit att Vucinic har ett blåmärke men att hans tillstånd kommer att utvärderas under de kommande timmarna.

Se smällen på Corriere dello Sports hemsida här.

Krya på er grabbar!

Fino Alla Fine!!!
/Riham