Skadeläget: Chiellini och Barzagli först, men nu Osvaldo?

I matchen mot Verona var varken Andrea Barzagli eller Fabio Quagliarella med. Quagliarella hade precis haft feber och bara hunnit komma tillbaka och träna under de sista dagarna, medan Barzagli hade en inflammerad vad. Quaglia har nu återhämtat sig helt från febern och varit med och tränat. Conte har med andra ord fått tillbaka sin anfallare, men ”passande” nog ser det nu ut som att Pablo Osvaldo fått influensa istället. Det gjorde att Juves nyförvärv inte var med under dagens träning och Conte står alltså återigen med fem anfallare till sitt förfogande.

Barzaglis läge utvärderades och testerna visade på en förbättring och att inflammationen i vaden ser ut att släppa. Men för tillfället är den enda ordinarie mittbacken som står helt redo Bonucci då även Giorgio Chiellini fick gå ut med vad som befarades vara en muskelskada i slutet av matchen mot Verona. Tester idag visade dock att det inte handlar om en muskelskada utan att det precis som i Barzaglis fall handlar om inflammation. Tillståndet för mittbackarna kommer att ses över dagligen under de kommande dagarna och Barzagli ser ut att kunna vara tillbaka. King Kong kommer dock antagligen inte att kunna vara med mot Chievo.

Simone Pepe som tränar som vanligt och ständigt är med i truppen tar man det lugnt med, men han kommer att kunna göra en comeback när som helst!

Krya på er grabbar!

Fino Alla Fine!!!
/Riham