Skadeläget: Även Martin Caceres riskerar att missa Derby d’Italia!

Igår rapporterade vi om att Barzagli och Vucinic riskerar att missa Derby d’Italia på grund av smärtor i vänstra fotens sena respektive en skada i vänsterknät. Samtidigt så vet vi sedan tidigare att Pepe och Marchisio inte är återställda och Pepe drog ju på sig nya känningar. Men nu handlar det om ytterligare en skada som kommit i samband med landslagsspelet.

Caceres som spelade på vänsterbackspositionen gick ut efter 81 minuter i matchen mot Peru. Nu har det visat sig att vridningen som han råkade ut för med bara 10 minuter kvar av spel har orsakat en skada. Tester kommer att utföras för att ta reda på om situationen är allvarlig eller ej, men matchen mot Inter nästa lördag är inom riskzonen.

Juventus har fortfarande inte skrivit något nytt om Vucinics skada efter att man bekräftat att stämplingen orsakat ett blåmärke.

Uppdatering 8 september kl 19.00:
Det kommer mindre bra nyheter om Caceres situation då Uruguays landslag bekräftar att Martin har skadat sitt högra knä. Han kommer inte att vara med mot Colombia och Uruguays landslagsläkare Dr. Alberto Pan ringde Juventus chefsläkare Dr. Stesina för att informera om att undersökningarna har visat att Caceres har skadat menisken i högra knät. Juvespelaren kommer att resa tillbaka till Italien under de närmaste timmarna där ytterligare undersökningar och lämplig behandling kommer att utföras.

Krya på er grabbar!

Fino Alla Fine!!!
/Riham